Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Optimus 2X-ejere begynder at smage Ice Cream Sandwich

Optimus 2X-ejere begynder at smage Ice Cream Sandwich

LG Optimus 2X er ikke helt død endnu. En opdatering til Android 4.0 Ice Cream Sandwich er på vej ud.

LG Optimus 2X opdateres til ICS. (Foto: Mobilsiden.dk).
LG Optimus 2X opdateres til ICS. (Foto: Mobilsiden.dk).

LG’s store problembarn, Optimux 2X, der på supportsiden og omdømmemæssigt skabte store problemer for mobilproducenten, er ikke helt glemt.

Den første dual-core telefon, der kom ud i foråret 2011, begynder nu i forskellige egne af verden, at modtage opdateringen til Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Første bølge af opdateringen er kommet ud i Korea. Europa ventes at følge efter, skriver GSMarena.com.


Opdatering:
- LG Optimus 2X får nu Ice Cream Sandwich i Danmark 

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Jacob 10-12-2012 09:31:52

Opdateringen er skam kommet - det gjorde den allerede i fredags.

Og nu har jeg haft lidt over en weekend, og det var til at starte med en super opdatering, men lidt efter begyndte min skærm at gå i sort, når man ville have den ud af sleep-mode. Altså touch-knapper lyste op, men skærmen forblev sort, og genstart var nødvendig. Desuden så kører rommen sindsyg langsom i forhold til CM9 og CM10 til O2X (selvom de endda manglede de officielle drivere) Så alt er jo ved det gamle, hvad angår LG's software - simpelthen lort. Og jeg mistænker faktisk også lidt deres hardware, for når man hører om Nexus 4, så har den helt samme problemer, som min O2X havde med Gingerbread-softwaren.

Nu er jeg gået over til Custom-ROM baseret på den officielle ICS-opdatering, og den virker forrygende indtil videre.

0 0
Jesper Søgaard 10-12-2012 08:56:24

Jeg købte en til min kæreste, da hun ikke var interesseret i en dyr mobil. Den blev rooted og fik installeret CM10 på den. Det spiller bare MAX og den føles langt hen ad vejen lige så hurtig som min Galaxy Nexus. Hardwaren på 2X er rigtig lækker! Der er dog stadig et problem med at den ikke må gå i deep sleep, da den så fryser. Jeg mistænker det for at være et hardware problem, da alle ROMs inkl. stock har det. Det kan dog løses ved en simpel app som ikke tillader telefonen deep sleep.

Selv hvis LG skulle komme med ICS på det danske marked så kunne jeg aldrig drømme om at gå tilbage til stock. LG aner jo ikke hvad de laver med deres software!

0 0
Villiam 10-12-2012 08:37:17

jeg droppede lg for længe side :) altså mobilerne er fede, men de er aaaalt for langt bagud med softwaren :s lg er det nye symbian :/

0 0

Om brug af cookies