Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Optøjer gav interesse for mobil-tv

Optøjer gav interesse for mobil-tv

Nye tal viser, at der var dobbelt så mange, der så TV 2 News på deres mobiltelefoner, da begivenhederne omkring Ungdomshuset udspillede sig.

Ifølge Stine Green Paulsen, som er pressechef for 3, blev der målt et overordentligt højt forbrug af mobil-tv, da urolighederne omkring Ungdomshuset torsdag morgen i forrige uge, var på sit højeste. 3 vil dog ikke udtale sig om det nøjagtige antal brugere.

Hun udtaler endvidere, at tallene tyder på, at mobi-tv-sending har fået en helt ny rolle udover blot at underholde. Det skriver Mediawatch.

Man har fundet ud af, at mobil-tv også har et stort potentiale, når det drejer sig om dækningen af dramatiske nyheder – som meget vel kan være lokale.

Pressechefen er af den holdning, at en del danskere med mobil-tv, havde en stor interesse i hele tiden at være opdateret om forrige uges uroligheder. Derfor har mange brugere tjekket deres mobil-tv løbende.

Udbyderne af mobil-tv ser det stigende forbrug som et klap på skulderen, da det viser, at der er en stigende interesse for denne type tjeneste på mobiltelefonerne.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies