Oral-B GENIUS, Endomondo til din eltandbørste

Oral-B GENIUS - hjælper med at børste, som tandlægen anbefaler

Oral-B GENIUS, Endomondo til din eltandbørste

Under den netop overståede MWC messe blev der præsenteret mange nye spændende ting. En af de nyheder som også blev præsenteret på messen var eltandbørsten Oral-B GENIUS.

Læs også: Windows 10 kan køre på alt – også din opvaskemaskine

Hvad har en eltandbørste med mobiler at gøre, tænker du sikkert. Oral-B Genius har bevægelsescensorer i børstehovederne, og registrerer den måde du børste dine tænder på, og giver feedback til den tilhørende app.

Oral-B GENIUS – hjælper med at børste, som tandlægen anbefaler

På den måde, kan du følge med i om du børste dine tænder ordentligt. Børster du for hårdt, for blødt, for længe nogle steder, er der steder du dagligt forsømmer. Alt dette og meget mere, kan du se i den medfølgende app. Lidt som andre tracker deres træningsaktiviteter i endomondo, vil du kunne følge med i dine tandbørstningsaktiviteret og se hvor du kan forbedre dig.

– Mange patienter børster ikke deres tænder ordentligt, selv om de tror de gør. Der er primært tre hovedområder, som de fejler ved; for hård børstning, for kort børstning og svært fremkommelige områder i munden forsømmes. Det nye børstesystem fra Oral-B omskoler brugeren til at børste mere omhyggeligt, hvilket giver bedre tandpleje, siger Dr. William Minston, autoriseret tandlæge og Scientific Manager hos Oral-B.

Eltandbørsten vil være i butikkerne i Juli måned, og samtidig bliver den medfølgende app frigivet til iOS og Android. Om Windows Phone også får en app senere, vides ikke på nuværende tidspunkt.