Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Oral-B GENIUS, Endomondo til din eltandbørste

Oral-B GENIUS, Endomondo til din eltandbørste

Oral-B GENIUS - hjælper med at børste, som tandlægen anbefaler

Den tilhørende app til Oral-B GENIUS
Den tilhørende app til Oral-B GENIUS

Under den netop overståede MWC messe blev der præsenteret mange nye spændende ting. En af de nyheder som også blev præsenteret på messen var eltandbørsten Oral-B GENIUS.

Læs også: Windows 10 kan køre på alt - også din opvaskemaskine

Hvad har en eltandbørste med mobiler at gøre, tænker du sikkert. Oral-B Genius har bevægelsescensorer i børstehovederne, og registrerer den måde du børste dine tænder på, og giver feedback til den tilhørende app.

Oral-B GENIUS - hjælper med at børste, som tandlægen anbefaler

På den måde, kan du følge med i om du børste dine tænder ordentligt. Børster du for hårdt, for blødt, for længe nogle steder, er der steder du dagligt forsømmer. Alt dette og meget mere, kan du se i den medfølgende app. Lidt som andre tracker deres træningsaktiviteter i endomondo, vil du kunne følge med i dine tandbørstningsaktiviteret og se hvor du kan forbedre dig.

- Mange patienter børster ikke deres tænder ordentligt, selv om de tror de gør. Der er primært tre hovedområder, som de fejler ved; for hård børstning, for kort børstning og svært fremkommelige områder i munden forsømmes. Det nye børstesystem fra Oral-B omskoler brugeren til at børste mere omhyggeligt, hvilket giver bedre tandpleje, siger Dr. William Minston, autoriseret tandlæge og Scientific Manager hos Oral-B.

Eltandbørsten vil være i butikkerne i Juli måned, og samtidig bliver den medfølgende app frigivet til iOS og Android. Om Windows Phone også får en app senere, vides ikke på nuværende tidspunkt.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies