Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Oreo til Samsung Galaxy S8 og S8+ nærmer sig

Oreo til Samsung Galaxy S8 og S8+ nærmer sig

Den sidste betaudgave af Android 8.0 Oreo ruller ud ud til Samsung Galaxy S8 og S8+. Dermed er der formentlig ikke lang tid, til opdateringen er klar.

Der er formentlig en eller to ejere af Samsung Galaxy S8 og S8+, som venter utålmodigt på, at Android 8.0 Oreo ruller ud til topmodellerne. Samsungs flagskibe er nemlig to blandt rigtigt mange Android-smartphones, som endnu ikke er blevet opdateret til den nu næstseneste udgave af Android 8.0 Oreo. Version 8.1 Oreo blev nemlig udgivet for nyligt.

Læs også: Samsung sætter tidsramme på Oreo-update til S8 og S8+

Der er dog lys forude, for Samsung har, ligesom flere producenter, udgivet særlige betaudgaver af softwaren, som dog ikke er mulig at teste i Danmark - i hvert fald officielt. Samsung har netop udgivet den tredje betaudgave af Android 8.0 Oreo til Galaxy S8 og S8+, og det er med al sandsynlighed den allersidste af slagsen. Samsungs betaprogram slutter nemlig den 15. januar, og det er derfor ikke særlig sandsynligt, at der når at komme en fjerde betaudgave.

Formentlig klar i Danmark sidst i 1. kvartal

Med andre ord nærmer Oreo-opdateringen sig altså til to af Samsungs topmodeller. Det store spørgsmål er så blot hvornår. Et kig på sidste års udrulning af Nougat-softwaren kan dog give et fingerpeg om, hvordan udrulningen af Oreo vil foregå.

Sidste år udgav Samsung den første betaudgave af Nougat i slutningen af november, hvorefter betaordningen blev afsluttet i slutningen af december. Den 17. januar begyndte Samsung en begrænset udrulning af Nougat til Galaxy S7 og S7 edge, hvilket formentlig vil betyde, at Samsung så småt begynder at rulle softwaren ud i visse lande inden for få dage – måske et par uger.

Læs også: Disse 36 Samsung-mobiler og tablets får Android 8.0 Oreo

Den endelige udrulning i Danmark fandt først sted i starten af marts. Det mest realistiske scenarie vil altså være en udrulning af Oreo til Galaxy S8 og S8 i slutningen af 1. kvartal.

For en måneds tid siden oplyste en medarbejder i Samsungs kundeservice, at Oreo til Galaxy S8 og S8+ ville rulle ud inden årets udgang, men at udrulningen kunne blive rykket til januar eller februar måned, hvis der viser sig nogle fejl. Medarbejderen oplyste også, at der vil komme en fjerde betaudgave "meget, meget snart". Det viser sig altså ikke helt at være tilfældet, da dagens opdatering kun er den tredje betaudgave, og at vi formentlig ikke får en fjerde udgave at se.

Hvis du vil se, hvordan Android-softwaren kommer til at se ud, når den bliver opgraderet til version 8.0 Oreo, kan du se et galleri her.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Mest kommenterede

kommentarer

Om brug af cookies