OUYA spillekonsol indsamler over 10 millioner på under 12 timer

OUYA spillekonsol der skal konkurrer med Playstation og Xbox, har netop indsamlet mere end 10 millioner på under 12 timer.

OUYA spillekonsol indsamler over 10 millioner på under 12 timer

OUYA er et navn man skal ligge mærke til nu og i fremtiden, hvis det skal stå til holdet bag konsollen der skal konkurrerer med Playstation og Xbox.

Idéen med konsollen er, at bringe den ind i alle hjem for få penge, og levere en spilplatform, der er nem at gå til for endnu færre penge.

Konsollen koster 99 amerikanske dollars, og spillene vil være gratis at downloade, så udgiften kommer først hvis man laver in-apps køb. Om den kommer til Danmark og hvad den danske pris bliver er uvist.

– Video: Se meget mere om den nye OUYA Android spillekonsol

Men at starte det hele op kræver en startkapital. For at have nået til der hvor de er nu, har holdet bag OUYA selv måtte skrabe penge sammen, men det er ikke nok.

Derfor offentliggjorde de i går i et interview med Engadget.com hele projektet, og man nu kan støtte det med minimum 1 dollar eller cirka 6 kroner.

Det er der mange der har gjort, i skrivende stund 17.650 personer. De har dog ikke kun doneret 1 dollar hver, men omkring 125 dollars eller cirka 775 kroner hver.

– OUYA Android spille-konsol er officiel – mød den her

Det betyder at OUYA, der havde det mål at indsamle 950.000 dollars inden den 9. august, allerede nu har indsamlet hele 2,2 millioner dollars eller cirka 13,64 millioner danske kroner.

Læs meget mere om hele projektet på deres Kickstarter side her.