Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Overblik: 10 ting du bør læse

Overblik: 10 ting du bør læse

Vi har samlet ti artikler fra ugen der gik. Der er både anmeldelser, tips og nyheder.

Denne uge blev blandt andet på præsentation af nye telefoner fra Nokia og LG. Imens har Mobilsiden.dk testet både telefoner, GPS'er og bærbare computere, og så er en længeventet telefon endelig kommet på markedet.

Officielt: LG GC900 Viewty Smart: Sidste uge opstod der kaos, da præsentationen af LG's efterfølger til Viewty mildelst talt mislykkedes. Nu er Viewty Smart endelig klar.

Nokia 5800 får iPhone-skærm: Det ser ud til at Nokia har fået inspiration fra Apple, når det kommer til touchscreens.

Tip: Få fed brugerflade på mobilen: Er du træt af at mobilens interface eller brugerflade ser kedeligt ud eller er svær at bruge? Det er der råd for.

Strammere krav til mobilforhandlerne er en succes: Mobilpriser.dk, Danmarks største prisportal for mobiltelefoner, har strammet kravene til forhandlerne på siden, og det har været en succes.

Nokia 6216 Classic - Nokia presser på med NFC: Nokia er klar med endnu et bud på en telefon med NFC-teknologien. 6216 Classic har desuden masser af standard features.

Mobilfans på Facebook: Er du glad for din mobiltelefon? Vis din glæde, og bliv mobilfan på Facebook.

Nokia E75 (produkttest) - mails på job: Imens Nokia har præsenteret ny mobil, har Mobilsiden.dk testet deres nye business-mobil E75. Læs resultatet i artiklen.

LG Arena får premiere hos 3: Redaktionen ser frem til at få fingre i LG's iPhone-killer Arena, og nu har 3 været hurtige. De er begyndt at sælge telefonen.

Tomtom XL IQ Routes (produkttest): Har du brug for ny GPS? Mobilsiden.dk har også testet et bud på navigation til bilen.

Minicomputer-duel: Acer vs HP (produkttest): Til sidst har vi også testet to bærbare computere i miniudgave - de såkaldte netbooks. Hvem vinder? Acer eller HP.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies