Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Overblik: 10 ting du ikke må gå glip af

Overblik: 10 ting du ikke må gå glip af

Torsdag bød på en glædelig fødselsdag, men ugen har også været fyldt med andre spændende ting på Mobilsiden.dk.

Ugen har været plaget af lanceringen af Skype til iPhone, men også HTC har været på banen. Vi har desuden testet et par produkter, og er kommet med lidt fif.

Hold løst om mobilen og spar strøm: Ugen startede ud med en ny undersøgelse, der viser at du kan spare strømmen på mobilen, hvis du holder løsere på den. Få hele forklaringen i artiklen.

Sony Ericsson W715 (produkttest): Mobilsiden.dk har også haft fingerne i Sony Ericssons måske kommende salgssucces W715 - vi er tilfredse.

Zombie Infection (spiltest): Vi har testet spillet Zombie Infection, som sætter helt nye standarder for mobilspil. Super fedt spil!

Tip: Sådan bruger du Skype på en jailbroken iPhone: I starten af ugen blev Skype til iPhone præsenteret, og her får du en forklaring på, hvordan du får det til at virke.

Top 10: Nokia sætter Sony Ericsson på plads: Vi har samtidig gjort status for populariteten i marts måned, og Nokia dominerer klart listen.

Test: Skype til iPhone overrasker: Få dage efter lanceringen prøvede Mobilsiden.dk Skype på iPhone, og tjenesten overrasker positivt.

HTC Snap - email-mobilen til business: På samme tid offentliggjorte HTC deres nyeste smartphone Snap, der blandt andet skal gå i konkurrence med Blackberry.

Video: Se HTC Snap i funktion: Allerede nu kan du også se en video af HTC's Snap i brug.

Flere millioner sms'er blev sendt gratis: Torsdag fejrede vi desuden fødselsdag, da Frisms.nu fyldte ét år. På 12 måneder er der blevet sendt adskillige millioner sms'er.

Er HTC Magic hos Vodafone forsinket?: Mens Snap er præsenteret, må vi vente på Android-mobilen Magic lidt endnu. Den er forsinket hos Vodafone, men hvornår kommer den til Danmark?

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies