Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Overblik: Alt om topmodellen HTC One

Overblik: Alt om topmodellen HTC One

Overblik: HTC har i denne uge præsenteret deres nye topmodel HTC One - er du gået glip af dette kan du læse alt om topmodellen her.

HTC One (Foto: HTC)
HTC One (Foto: HTC)

Tirsdag den 19. februar 2013 var dagen, hvor HTC præsenterede deres nyeste topmodel HTC One. En telefon der var ventet, da der længe har floreret rygter omkring telefonen – der havde kodenavnet HTC M7.

 - Rygte: HTC M7 vil blive kaldt HTC One

Men tirsdag klokken 16.15 blev telefonen og navnet HTC One altså officielt, da topchefen Peter Chou præsenterede firmaets nye flagskib.

 - Så er HTC One officiel

HTC One kommer med en 4,7 tommer stor Super LCD 3 skærm med fuld HD 1080p og hele 468 ppi – og under denne sidder en 1,7 GHz quad-core Qualcomm Snapdragon 600 processor, 2 GB RAM og Android 4.1.2 Jelly Bean med HTC Sense 5 ovenpå.

HTC One kommer i en 4G LTE udgave, som ifølge HTC Danmark, skulle virke hos alle de danske teleselskaber.

 - HTC One – alle specifikationerne

Forventningerne til HTC One er også store både fra teleselskaberne, men også vores egen chefredaktør John G. Pedersen, havde armene over hovedet efter præsentationen.

 - ”Det er klart den flotteste HTC-telefon jeg har set længe. Det er et flot stykke hardware og umiddelbart en imponerende skærm, en telefon som jeg glæder mig til at teste,” lød den første melding fra John G.

 - Forventningerne store til HTC

Rygterne om HTC One var inden præsentationen mange, der var dog også mange, som mente den ikke var den eneste telefon HTC havde i ærmet. Men er der flere lader de altså vente på sig – eventen bød nemlig kun på et nyt familie medlem til One-familien.

HTC One kommer i butikkerne inden udgangen af marts måned og vil koste omkring 5.300 kroner uden abonnement. Telefonen kommer på det danske marked i farverne Silver og Black, men er også spottet i farven rød på internationale hjemmesider.

Du kan se en række billeder af HTCs nye topmodel i dette galleri, samt læse et par specifikationssammenligninger mod et par af konkurrenternes aktuelle topmodeller – samt mod forgængeren HTC One X+ her under.

 - HTC One vs. Sony Xperia Z
 - HTC One vs. LG Optimus G
 - HTC One vs. HTC One X+
 
Kunne du tænke dig at se HTC One med egne øjne, så har du muligheden fredag den 22. februar 2013 mellem klokken 15 og 19 i HTC Concept Store i København.


Læs også:
 - Nokia svarer igen på præsentationen af HTC One
 - Video: HTC lader dig komme tæt på HTC One
 - Forudbestil HTC One allerede fra i dag
 - HTC-event forventes forsinket – døren endnu ikke åbnet

Se nærmere på HTC One

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

christian 07-03-2013 22:40:50

Første store anmeldelse af HTC one er kommet:
se:
http://www.expertreviews.co.uk/smartphones/1298431/htc-one
- ser jo fornuftigt ud, incl. batteritid og at de foretrækker den over Sony Xperia Z
- ser også ud til at kamera løsningen er et skridt i den rigtige retning. Netop dårlige indendørsbilleder er for mig det største irritationsmoment ved selv ellers gode mobilkameraer
- spændende hvordan den klarer sig mod Galaxy S4. Har dog svært ved at tro at S4´s design bliver mere gennemført eller at den skulle blive hurtigere (HTC one scorer næsten 12000 i quadrant og 25000 i Antutu (ca det dobbelte af S3))

0 0
Jacob Hultmann 21-02-2013 18:07:58

Jeg synes, det er ærgerligt, at den ikke har Snapdragon 800, når ellers alt andet er perfekt.

0 0
skumcat 21-02-2013 16:40:02

Hmm, er den virkelig så vild som folk påstår? Jo, den er godt nok hurtig. Men ud fra en video på et 1 minut, bliver der vist næsten alle de nye funktioner. Hvilket er blot det. Det føles som en klassisk iPhone opgradering. Deres Blinkfeed er da ikke vild nyt. Det er blot Flipboard direkte til skrivebordet, og hvordan vil det se ud med hensyn af de danske feeds på Blinkfeed? Kan også huske at MANGE var sure over HTC Legend alubody fordi den fik så nemt dybe ridser, som virkelig kan ses på det sølvfarvede aluminium. Skærmen er også stadig langt fra hvad Samsung kan præsentere, når vi snakker om farver og kontrast.

Personligt synes jeg Android er kedeligt i længden, til forskel med Windows Phone 8 indenfor det grafiske UI.

Men alt i alt er det nok en af de bedste Android mobiler på market. Samsung Note 2 kan også gå :)

0 0
Listapyssing 21-02-2013 12:46:09

Jeg fulgte HTC's præsentation med stor interesse og jeg synes egentlig jeg sidder tilbage med en noget ambivalent fornemmelse overfor den nye One, som jeg i øvrigt synes er et mærkeligt valg af navn - jeg tror ikke det gør det nemmere mht. markedsføring i hvert fald.
Nå, men jeg er faktisk helt vild med designet og hardwaren, som jeg synes er helt i top og det bedste jeg har set fra HTC.
Jeg synes også deres tilgang til kameraet er helt rigtig - godt at nogen tør tage kampen op med megapixel ræset - jeg glæder mig til at se test-fotos. Sense 5.0 virker også som et skridt i den rigtige retning (selvom jeg ikke er overbevist mht. BlinkFeed...)

Så på en måde burde dette måske være min næste
telefon?

MEN der er altså et par ting, som måske umiddelbart kan virke som småting, men som jeg ville ønske at HTC havde gjort anderledes.

Så store som mobiler efterhånden er blevet, synes jeg det er blevet vanskeligt at nå tænd/sluk knappen ovenpå telefonen. Jeg er i hvert fald ret træt af det på min One X. Jeg ville ønske de havde flyttet den til siden, som mange andre producenter har valgt. Det er trods alt en knap man bruger et par gange i løbet af en dag :)

Og hvad sker der med de capacitive knapper under skærmen? Hvorfor har de sablet multitasking knappen? Det virker ikke smart for mig. Så har de flyttet multitasking til et dobbel-tryk på hjemmeknappen? For mig ville det give mere mening med et long-press på tilbage knappen (ligesom WP) Og hvad så med understøttelse af legacy menu-knap i apps der ikke er opdateret? Det har jeg før haft som long-press på multitasking knappen på min One X, men long-presser man hjem knappen får man Google Now... forvirret? det er jeg i hvert fald.

Til sidst synes jeg det er for dårligt at den ikke kommer med Android 4.2 fra start.

0 0
TF 21-02-2013 11:58:58

Den er da for lækker og med det design/materialer og den indmad kunne den meget vel finde vej ned i min lomme en dag :-)

0 0

Om brug af cookies