Overblik: Amazon i DK? OnePlus 6 nyt og nye Telia-pakker

Her er de største og mest læste nyheder fra ugen der gik

Overblik: Amazon i DK? OnePlus 6 nyt og nye Telia-pakker

Den største nyhed fra ugen der gik, er baseret på rygter om en mulig dansk entré for Amazon, klodens største e-handelsforretning.

Rygte: Amazon kommer til Danmark dette forår

Et af verdens største handelssides, Amazon, vil udvide til Danmark, Sverige og Finland dette forår og lokke med gratis dag til dag-levering, lyder et rygte.

Ugen har samtidig budt på interessant design-nyt om blandt andet OnePlus’ og Vivos kommende toptelefoner.

Firmware afslører: OnePlus 6 får et hak i skærmen

Et billede fra den seneste betaudgave af OxygenOS til OnePlus 5T afslører, at den kommende OnePlus 6 får samme hak i skærmen som iPhone X.

Vivos vilde konceptmobil, APEX, bliver en realitet
Midt på året masseproducerer Vivo sin konceptmobil APEX, hvor halvdelen af skærmen er dækket af en fingeraftrykslæser og hvor 91 % af fronten er skærm.

Herhjemme er teleselskabet Telia ude med en helt ny abonnementstruktur, hvor indholdspakker skrottes til fordel for mere enkle abonnementer med varierende mængder data.

Telia skrotter streamingpakker, giver fri data i stedet
Telia lægger op til forårsrengøring i selskabets mobilabonnementer. Nu er det slut med indholdspakker, i stedet tilbydes der nu fri data.

Ugens tests

ARLO PRO 2 – trådløs videoovervågning af hjemmet [TEST]
Med Arlo Pro 2 får du et videoovervågningssystem med lang driftstid og en super nem installation til privaten, eller den lille virksomhed.

Huawei Matebook X – en god start [TEST]
Huaweis første high-end laptop overbeviser på flere, men ikke alle, punkter.

Xiaomi Mi A1 – billig topscorer [TEST]
Xiaomis første smartphone med det europæiske marked in mente er noget af det bedste du kan få til prisen.

Mere om emnet

Sagen er slet ikke slut. Redaktionen har fulgt op på artiklen. mobilsiden valgte at gå videre med sagen. 12/3/2018 fulgte vi op med nyheden Firmware afslører: OnePlus 6 får et hak i skærmen – Tjek artiklen her. Det sidste ord er ikke skrevet. Tjek seneste nyt her.