Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Overblik: Anmeldelse af iOS 7, HTC og Samsung bryder julefreden, hel by mister TDC-dækning, og mere.

Overblik: Anmeldelse af iOS 7, HTC og Samsung bryder julefreden, hel by mister TDC-dækning, og mere.

Ugen går på hæld og Mobilsiden.dk samler ugens vigtigste nyheder.

Apple iOS 7 - Når en ny start lover godt

Opdateringen har, siden offentliggørelsen fået blandet modtagelse. Efter stormen har lagt sig, er det nu blevet tid til at kigge på, hvorfor opgraderingen er det hele værd. Hvor Apple traditionelt har været konservative er det nu ikke længere tilfældet!

Læs mere.

Nye mobiler i december: HTC og Samsung bryder julefreden

December er traditionelt en stille måneder med hensyn til lanceringer. Producenterne vil nødigt forvirre de købelystne med produktlanceringer midt i juleshoppingen. I år er billedet lidt anderledes og det ser ud til at der bliver kamp om andet end mandlen til jul.

Læs mere.


Hel by har mistet TDC-dækning

I den lille by Ørslev ved Ringsted, er TDC-kunder, uden mulighed for at ringe eller skriver beskeder fra mobilen. TDC har taget deres mast ned, efter uenighed om prisen på leje af plads til udstyr.

Læs mere.

Nu får vi en vendbar og forbedret USB

2014 byder på en ny og forbedret version af USB stikket vi alle kender. En lang årrække uden den store innovation ser endelig ud til at være forbi.

Læs mere.


Samsung Galaxy S5 dukker op i benchmarks

En mystisk enhed er dukket op i GFX Bench-databasen med overraskende resultater. Den menes at være Samsungs kommende flagskib, og den ser ud til at kunne slå flere rekorder.

Læs mere.

Windows Phone: Her er nyhederne i næste opdatering

Næste softwareopdatering til Windows Phone giver flere avancerede muligheder og elementer kendt fra Windows 8. To af de mere interessante features, er blandt andet muligheden for at gemme apps på et eksternt SD-kort, så den interne hukommelse ikke overbelastes af datamængden fra de mange apps.

Læs mere.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies