Overblik: Apple-event i næste uge, 3s netværk brudt sammen og HD Voice er åbnet

Den seneste uge har budt på en masse interessante nyheder lige fra produkter til teknologiske nyheder i form af HD Voice.

Overblik: Apple-event i næste uge, 3s netværk brudt sammen og HD Voice er åbnet

HD Voice bliver det helt store i fremtiden, for endelig er der sket fremskridt med lydkvaliteten i mobiltelefoner. Vi har en oversigt over hvilke telefoner der har HD Voice netop nu. Ligesom du også kan se om de øvrige teleselskaber følger efter TDC’s udvikling.

Samsung og HTC har også gjort en del væsen af sig i den seneste uge, hvor de har fremvist kommende produkter. Samsung var forbi Mobilsiden.dk og snakke lidt om deres kommende enheder, mens HTC har lanceret deres produkter officielt denne uge.

Apple ville dog ikke se til at konkurrenterne fik opmærksomhed, så de offentliggjorde også datoen for en kommende Apple-event. Datoen bliver tirsdag d. 4. oktober 2011, og her forventer verdenspressen en ny iPhone. Mobilsiden.dk dækker Apples event.

Ugens mest læste artikler:

01:

02: Hvilke telefoner har HD Voice?
03: Sådan får du 20 procent mere batteritid på din Galaxy S II
04: Galaxy Note – det første kig
05: HD Voice – krystal-klar mobillyd, først hos TDC
06: Samsung Omnia W – ny Windows Phone
07: Debatoplæg: Skal en mobilsælger vide alt?
08: Uklarhed om lancering af dansk sprog i Mango
09: Kurvede mobiltelefoner er fremtiden
10: 3 kunder skal selv arbejde for nedbruds-kompensation

Fortællingen går videre

Der er sket en del siden vi bragte historien. mobilsiden fulgte op på historien. 26/9/2011 pustede redaktionen nyt liv til historien med et indlæg med tematikken Apple har (stadig) de mest loyale kunder – Forstættelsen om temaet kan læses her. Sidste ord er ikke skrevet. Se de seneste nyheder her.