Overblik: Årets bedste 2017, batteriproblemer hos Samsung, Ny P-mobil fra Huawei

Her er de vigtigste og mest læste artikler fra ugen der gik.

Overblik: Årets bedste 2017, batteriproblemer hos Samsung, Ny P-mobil fra Huawei

Uge et i det nye år gav denne uge anledning til at skure tilbage på det værste og det bedste mobilåret 2017 har budt på. Se hvad der har hittet i det forgangne år her.

Mobilsidens læsere: Her er årets mobil 2017

Mobilsidens læsere har fundet årets mobil 2017. Med klar afstand ned til de øvrige kandidater er det Samsung Galaxy S8, der i år får hæderen.

Læserne har talt: Her er årets bedste 2017
Traditionen tro rundede vi på Mobilsiden år 2017 af med flere afstemninger for at lade jer, læserne, kåre de bedste smartphones. Se alle vinderne her.

Det er ikke kun Apple-brugere, der oplever batteriissues, nu melder Samsung-ejere sig også på banen med problematiske batterier.

Samsung-mobiler får også batteriproblemer
Batterierne i visse Samsung-smartphones får telefonerne til helt at strejke.

Både Huawei og Sony indleder mobilåret 2018 med nye kollektioner, mens rygterne svirrer omkring hvad Apple har i sinde at introducere i år.

Her er Huaweis nye smartphone, P Smart
Billeder, specifikationer og priser på den kommende Huawei P Smart er blevet lækket. Der er tale om en billig mobil med et moderne design og dualkamera.

Her er Sonys budgetkollektion for 2018
Sonys indleder mobilåret 2018 med tre nye budgettelefoner: Xperia XA2, Xperia XA2 Ultra og Xperia L2.

Nyt rygte: Ny iPhone SE kommer i år
Nyt rygte lyder, at Apple lancerer en 2. generations iPhone SE i det første halvår af 2018. Den skal konkurrere med andre billige mobiler i mellemklassen.

Avis: 6,5″ stor iPhone får OLED-skærm fra LG
LG skal til at fremstille OLED-skærme til – i første omgang – en af to kommende iPhones med OLED-skærme i 2018, lyder nyt rygte.

Motorola Moto Z2 Force test
Foto: Mobilsiden.dk

Ugens tests og anmeldelser

Motorola Moto Z2 Force – Topmobil med et twist [TEST]
Motorolas Moto Z2 Force flagskib er ikke en smartphone som de andre.

Plantronics BackBeat FIT 305 – Fantastisk trænings headset [TEST]
Der findes uendelig mange trænings headsets med bluetooth. Men hvilket skal man vælge? Du går ikke galt i byen med Plantronics BackBeat FIT 305.

Opfølgning på historien

Efterfølgende kom der mere nyt til historien. mobilsiden kørte videre med bolden. 5/1/2018 rettede vi nyt fokus på sagen med sagen; Mobilpriser.dk: Her er årets Top 25Klik her og læs videre.. Meget er sket siden. Du kan klikke her for seneste nyt om sagen..