Overblik: Chromecast er den foretrukne til streaming

Endnu en uge er gået, hvilket betyder, at vi som sædvanligt giver et overblik over sidste uges tophistorier.

Overblik: Chromecast er den foretrukne til streaming

Så er vi ankommet til ugen, hvor OnePlus 7T og OnePlus 7T Pro officielt bliver lanceret. Det sker ved et event i London, dog er det også muligt at få fat i telefonen i Danmark på lanceringsdatoen. Men inden det er tid til OnePlus-event, så skal vi kigge på sidste uges nyheder og fredagens afstemning.

Fredagens afstemning omhandlede streaming, nærmere betegnet: Hvordan streamer Mobilsidens læsere indholdet til deres TV. Ikke så overraskende, så løb den fremragende og prisbillige Chromecast med førstepladsen – ret overbevisende endda. Chromecast’en fik samlet hele 41,96 procent af stemmerne. Anden- og tredjepladsen derimod var ekstremt tætte, og Apple TV tog andenpladsen med under én procents forspring. Smart-TV’et tager trejdepladsen med 21,78 procent, lige efter Apple TV med 22,68 procent. Overraskende nok er der kun 1,01 procent, der bruger spillekonsollen til streaming.

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Resultat af afstemning om streaming:

Ugens mest læste nyheder

Disse Huawei-telefoner får Android 10
Huawei arbejder hårdt på at teste Android 10 på en lang række mobiltelefoner. Her kan du se hvilke de har tænkt sig at opdatere med nyeste Android.

Apple retter flere fejl i iOS 13 med ny opdatering
iOS 13 er stadig ny, hvilket betyder at det vælter ind med fejlrettelser fra Apple. 

Huawei har solgt over 1 million Mate 30 på få dage
Huaweis nyeste serie, Mate 30, går som varmt brød i hjemlandet.

Første tests af OnePlus TV: Der er delte meninger
OnePlus’ første Smart-TV er landet til test hos flere medier. Her er det første anmeldelser af det.

Microsoft overrasker med foldbar Android-mobil
En ny og meget spændende enhed fra Microsoft. Den tager en lidt anden tilgang til den foldbare mobiltelefonen, men måske er det ikke helt dumt?

Sidste nye om temaet

Vi følger op med den seneste udvikling i sagen. mobilsiden fastholdt sit fokus på emnet. 4/10/2019 fulgte vi op med historien om Danskerne scroller 133 meter på deres smartphonesKlik her for at læse den påfølgende artikel.. Det sidste ord er ikke sagt. Tjek seneste nyt her.