Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Overblik: Derfor forsinkes de nye store Android-versioner og Panasonic Eluga er ny i Android-klassen

Overblik: Derfor forsinkes de nye store Android-versioner og Panasonic Eluga er ny i Android-klassen

Har du været væk fra skærmen pga. vinterferie – så kan du få overblikket af den seneste uges nyheder fra mobilbranchen her.

Timeglasset til årets Mobile World Congress begynder er ved at rinde ud, og i ugen op til den store messe viste Panasonic deres bud på en Android-smartphone frem.

Navnet er Panasonic Eluga – og teleselskaberne mener ikke umiddelbart der er plads til telefonen på det danske marked.

En afstemnings-artikel har dog vist, at læserne på Mobilsiden.dk er af en anden mening. Her mener omkring 75 procent af de der har afgivet deres stemme, at der er plads til Panasonic Eluga på det danske marked for smartphones.

Hvornår kommer Android x.x til min telefon? Det er et klassisk spørgsmål, som vi på Mobilsiden.dk ofte får. Men hvorfor kommer Android-opdateringerne ikke samtidig? Læs historien herunder.

Og ja – det er også i den forgangne uge teleselskabet Call Me har sat en ny kampagne i gang, den skal få os alle til at tale pænere til hinanden. Kampagnen hedder ”Tal ordenligt” og går blandt andet på, det ikke koster ekstra at bruge et pænere sprog når man kommunikerer med andre.

Husk du fra i dag, søndag den 26. februar 2012 kan følge starten på Mobile World Congress – få alle nyhederne fra MWC her.

Ugens mest læste artikler

01. Derfor forsinkes de nye store Android-versioner

02. Panasonic Eluga – den nye i Android-klassen

03. Rygte: Produktionsstop af Galaxy Nexus 32 GB

04. Sådan låser du Android Market med kode

05. Teleselskaberne: Nej tak, Panasonic

06. Vi taler ALT for grimt til hinanden – stram op venner!

07. iPhone og Mac forenes

08. Du kan ikke finde det billigste mobilabonnement

09. Afstemning: Er der plads til Panasonic Eluga?

10. Analyse: Apples succes kan hurtigt vende

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies