Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Overblik: Eksklusiv minitest af Lumigon T2, iOS 7 enkelt, mindre bling i sort og hvid og er MobilePay fremtidens betalingsmiddel?

Overblik: Eksklusiv minitest af Lumigon T2, iOS 7 enkelt, mindre bling i sort og hvid og er MobilePay fremtidens betalingsmiddel?

Læs de første indtryk af den danske Android-telefon Lumigon T2 - det og meget mere i denne uges overblik.

Den forgangne uge har budt på en række spændende nyheder blandt andet så udsendte Samsung en pressemeddelelse for Galaxy S4 Mini, som nu er officiel efter rygter igennem de sidste mange uger.

 - Samsung Galaxy S4 Mini officiel

Men det er ikke alt, som den seneste uge har budt på. Den længe ventede danske smartphone Lumigon T2 er netop også kommet i salg. Det er websiten Expansys, som sælger den danske Android-telefon.

Vi har haft fingre i telefonen helt eksklusivt, du kan læse vores minitest og første indtryk, samt se web-tv indslaget omkring Lumigon T2 telefonen.

Ugen har også budt på flere nyheder om iOS 7. Apples topchef, Tim Cook, har også bekræftet at vi til dette års udviklerkonference WWDC vil høre nærmere om fremtiden for iOS.

 - Tim Cook bekræfter iOS 7 til Apples WWDC

NFC har i mange år været det, som skulle give os mobilbetaling – men overhales det indenom? Danske Banks nye applikation, MobilePay, giver i hvert fald noget at tænke over og kan måske være fremtidens løsning når det kommer til mobilbetaling? Den er på under en måned downloadet mere end 100.000 gange.

Ugens mest læste artikler:

01. Lumigon T2 starter endelig salget – på lager nu
02. iOS 7: Enkelt, mindre bling i sort og hvid
03. Lumigon T2 – første indtryk og minitest (mobiltest)
04. Apple sænker prisen på renoverede iPad Mini og iPad 4
05. MobilePay – fremtidens betalingsmiddel?
06. Teleselskab dropper Facebook-side
07. Samsung Galaxy S4 – årets mest efterspurgte Android
08. Windows 8 apps hitter ikke – fiasko?
09. iPhone-aftaler med mobiloperatørerne kan være ulovlige
10. Foldercam – organiserer dine billeder (app-test)

 

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies