Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Overblik: Første smartphone med vandkøling, lad mobilen op på 30 sekunder og Android 4.2.2 til HTC One på vej

Overblik: Første smartphone med vandkøling, lad mobilen op på 30 sekunder og Android 4.2.2 til HTC One på vej

Android 4.2.2 opdatering på vej til HTC One og Galaxy S III – læs nærmere om det og meget mere i ugens overblik.

Den forgangne uge har budt på en række interessante nyheder fra mobilbranchen og eksempler på interessante ting, som vi måske vil se mere til i fremtiden. Eksempelvis har en 18 årig pige været med i en opfinder-konkurrence med en ny teknologi, som vil gøre det muligt at lade mobilen op på 20-30 sekunder. Også Ericsson har et bud på fremtiden med en ny teknologi, der blandt andet kan indbygges i vinduer og give bedre signaler.

 - Forstærk mobilsignalet med dette vindue

Der har også været mange skriverier om, at Google har haft bedt Microsoft om, at fjerne YouTube fra Windows Phone Store, da der var nogle problemer. Et af problemerne er dog nu løst, da Microsoft har sløjfet muligheden for download af YouTube-video’er.

Der kom ikke nogen ny Android-version til dette års Google I/O, men det betød ikke at Google kunne lade være med at tease lidt for ”Key Lime Pie”. For ejere af HTC One og Galaxy S III er der dog også godt nyt – det forlyder nemlig det ikke varer så længe inden de kan forvente at modtage opdateringen til Android 4.2.2.

NEC i Japan har netop offentliggjort en ny smartphone, som er spækket med specifikationer, der er en topmodel værdig, men den adskiller sig på et punkt fra alle de andre – den er nemlig den første smartphone med vandkøling.

Ugens mest læste artikler:

01. Verdens første smartphone med vandkøling
02. Google til Microsoft: Fjern YouTube fra Windows Phone Store
03. Yousee vil omdanne Danmark til ét stort hotspot
04. Lad mobilen op på 30 sekunder
05. Jolla – ny smartphone-platform kommer snart
06. Xbox One – her er den nye spillekonsol fra Microsoft
07. Android 4.2.2 på vej til Samsung Galaxy S III
08. Sony Xperia UL i specifikationer og billeder
09. HTC One får snart Android 4.2.2
10. Google teaser for Key Lime Pie

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies