Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Overblik: Goddag til Alpha, nye billeder af iPhone 6 og opmuntrende ting fra Motorola

Overblik: Goddag til Alpha, nye billeder af iPhone 6 og opmuntrende ting fra Motorola

Her kan du få et hurtigt og let overblik over nogle af de største historier fra ugen der gik.

Samsung præsenterer Galaxy Alpha

Samsungs nyeste skud på stammen hedder Samsung Galaxy Alpha, og den blev præsenteret i denne uge. Den er lavet med kundernes meninger i baghovedet, og selvom det ikke bliver sagt, så minder den om den kommende iPhone.

Flere iPhone-billeder

Endnu en gang er der dukket nye billeder af iPhone 6 op, og spørgsmålet er, hvor mange overraskelser Apple har til os, når den skal præsenteres.

Motorolas gode uge

Det har været nogle gode dage for Motorola, der sandsynligvis snart har Moto G2 på vej, de har kunnet berette om gode salgstal, og så har de inviteret til en pressebegivenhed, der ser rigtig spændende ud.

Note 4 til salg

Den bliver godt nok først præsenteret den 3. september, det tyder alt i hvert fald på, men ikke desto mindre har Samsung Galaxy Note 4 fundet vej til en indonesisk webbutik. Det har givet os et kig på specifikationerne.

Velgørende trend gør sit indtog

Det er nogle gange rart at blive kølet lidt ned, og kan man gøre det i en god sags tjeneste, så er det bare endnu bedre. En trend med koldt vand har ramt tech-verdenen, og blandt andre Microsofts og Apples chefer er med på legen.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies