Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Overblik: HTC klar med ny topmodel, Sony Xperia Z er landet til test og danskerne foretrækker highend smartphones

Overblik: HTC klar med ny topmodel, Sony Xperia Z er landet til test og danskerne foretrækker highend smartphones

HTC One blev denne uge præsenteret officielt, men mobilbranchen har også budt på andet den forgangne uge – få overblik her.

Den forgangne uge har stået i HTCs tegn, da de i ugen op til verdens største mobilmesse, Mobile World Congress, valgte at afholde en event i London og New York, hvor deres nye topmodel HTC One blev præsenteret.

 - Overblik: Alt om topmodellen HTC One

HTC er ikke de eneste, som allerede inden MWC har præsenteret deres nye topmodel. Sony benyttede i januar CES-messen til, at præsentere deres første topmodel i år. Den lyder navnet Sony Xperia Z og kommer i de danske butikker den 15. marts, men allerede nu er den landet hos Mobilsiden.dk og testen er i gang.

 - På foto-tur med Sony Xperia Z – se billederne her

Sony Mobile Communications har fået foretaget en undersøgelse af YouGov, som viser at danskerne er gået fra at være et mid-end marked til at blive et high-end marked. Prisen på en smartphone er ikke vigtig og mere end halvdelen af solgte smartphones i 2012 kostede mere end 4.000 kroner uden abonnement.

Undersøgelsen viste også, at vækkeuret fortsat er en vigtig funktion i smartphonen og mere end halvdelen af danskerne benytter den til vækkeur, så de kan komme ud af fjerene.

Ugens mest læste artikler:

01. Pris og tilgængelighed på HTC One

02. Advarsel: Lad ikke mobiltelefonen om natten

03. Sony Xperia Z er landet til test

04. HTC One – alle specifikationerne

05. Flere rygter om HTC topmodel

06. Danskerne foretrækker highend smartphones

07. Så er HTC One officiel

08. Nokia svarer igen på præsentationen af HTC One

09. Forventningerne store til HTC

10. Ny Android-opdatering ”fjerner 4G” i Nexus 4

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Kim Harder 24-02-2013 13:37:06

Det er nu også disse High end mobiler, som dominere anmeldelserne. Man får vist ikke en mobil jonalist med respekt for sig selv til, at lave en fyldestgørende anmeldelse af en Low end mobil. De får da vist kun lige en omtale, at de er på vej.

0 0

Om brug af cookies