Overblik: HTC klar med ny topmodel, Sony Xperia Z er landet til test og danskerne foretrækker highend smartphones

HTC One blev denne uge præsenteret officielt, men mobilbranchen har også budt på andet den forgangne uge – få overblik her.

Overblik: HTC klar med ny topmodel, Sony Xperia Z er landet til test og danskerne foretrækker highend smartphones

Den forgangne uge har stået i HTCs tegn, da de i ugen op til verdens største mobilmesse, Mobile World Congress, valgte at afholde en event i London og New York, hvor deres nye topmodel HTC One blev præsenteret.

 – Overblik: Alt om topmodellen HTC One

HTC er ikke de eneste, som allerede inden MWC har præsenteret deres nye topmodel. Sony benyttede i januar CES-messen til, at præsentere deres første topmodel i år. Den lyder navnet Sony Xperia Z og kommer i de danske butikker den 15. marts, men allerede nu er den landet hos Mobilsiden.dk og testen er i gang.

 – På foto-tur med Sony Xperia Z – se billederne her

Sony Mobile Communications har fået foretaget en undersøgelse af YouGov, som viser at danskerne er gået fra at være et mid-end marked til at blive et high-end marked. Prisen på en smartphone er ikke vigtig og mere end halvdelen af solgte smartphones i 2012 kostede mere end 4.000 kroner uden abonnement.

Undersøgelsen viste også, at vækkeuret fortsat er en vigtig funktion i smartphonen og mere end halvdelen af danskerne benytter den til vækkeur, så de kan komme ud af fjerene.

Ugens mest læste artikler:

01. Pris og tilgængelighed på HTC One

02. Advarsel: Lad ikke mobiltelefonen om natten

03. Sony Xperia Z er landet til test

04. HTC One – alle specifikationerne

05. Flere rygter om HTC topmodel

06. Danskerne foretrækker highend smartphones

07. Så er HTC One officiel

08. Nokia svarer igen på præsentationen af HTC One

09. Forventningerne store til HTC

10. Ny Android-opdatering ”fjerner 4G” i Nexus 4

Efterfølgende om temaet

Sagen har udviklet sig. Siden vi kørte artiklen er der sket mere. mobilsiden valgte at gå videre med sagen. 19/2/2013 fulgte redaktionen op med en ny vinkling på emnet Smartphones ødelægger impulskøb ved kassenKlik her for at åbne artiklen.. Redaktionen fastholder fokus. De sidste nyheder ser du her.