Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Overblik: HTC One er Årets Smartphone 2013, Samsung teaser med octa-core overaskelse og Apple har planer om større skærme i 2014.

Overblik: HTC One er Årets Smartphone 2013, Samsung teaser med octa-core overaskelse og Apple har planer om større skærme i 2014.

Første uge i 2014 går på hæld, og Mobilsiden.dk samler ugens vigtigste nyheder.

Mobilsidens læsere har talt: HTC One er Årets Smartphone
HTC One løber med hele to priser i kåringen af Årets Smartphone 2013. Det er også uddelt priser til Huawei, Sony og Apple.

Læs mere.

Afsløring fra Samsung om få dage
Da MediaTek tilbage i november offentliggjorde den første ægte octa-core mobilprocessor, var de første mand over stregen i et vanvittigt kapløb mellem mobilproducenterne. Nu ligner Samsung et godt bud på nyeste medlem af klubben

Læs mere.

Forvent store skærme på iPhones i 2014
I sommers var der rygter om store iPhone modeller, nu bakker rygter direkte fra Apples fabrik disse rygter op. To nye skærmstørrelser er på tegnebrættet. 

Læs mere.

Netflix vil sætte prisen op
Den populære streaming-tjeneste vil i fremtiden undgå, at brugerne deler deres abonnement med venner og familie. Heldigvis ikke i Danmark.

Læs mere.

Nokia får stoppet salg af HTC i Tyskland
Nokia vinder igen og får sat salgsforbud mod HTC’s Android enheder i Tyskland. HTC skal fjerne omstridt hardware, for at få ophævet forbudet.

Læs mere.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies