Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Overblik: Huaweis flagskib styrer udenom Danmark

Overblik: Huaweis flagskib styrer udenom Danmark

Endnu en uge er gået, hvilket betyder, at vi som sædvanligt giver et overblik over sidste uges tophistorier.

Foto: EVLeaks

Velkommen til endnu et overblik over den forgangne uges mest populære nyheder på Mobilsiden.dk. I dag skal vi en tur forbi Huawei, Apple, OnePlus, Samsung og Google - nærmest hele vejen rundt. Vi lægger ud med resultatet af fredagens afstemning.

Som opfølgning på de nye iPhones og at de blev tilgængelige i de danske butikker i fredags, spurgte vi vores læsere om de havde tænkt sig, at spendere tusinder af kroner på en af dem. Som mange gange før startede den typiske Android versus Apple-krig. Måske vi som forbrugere, i stedet skulle overveje at sætte pris på, at vi frit kan vælge mellem alle disse fede produkter. Producenternes stræben for, at udvikle bedre produkter gavner i sidste ende os alle, og vi ville ikke være hvor vi er uden både Android-producenter og Apple.

Resultatet af fredagens afstemning afslører, at hele 65,62 procent ikke er interesseret i de nye iPhones. Den fysisk mindste iPhone 11 Pro er, med 11,4 procent, den mest populære at de tre modeller. Herefter kommer iPhone 11 Pro Max med 7,74 procent og til sidst iPhone 11 med 5,6 procent. Der blev stemt cirka 3000 gange.

Resultat af afstemning

Afstemning

Skal du have den nye iPhone?
Ja, iPhone 11
5,44 %
Ja, iPhone 11 Pro
10,88 %
Ja, iPhone 11 Pro Max
7,81 %
Jeg overvejer den
7,73 %
Nej
66,29 %
Ved ikke
1,85 %

Ugens mest læste nyheder

Huawei lancerer Mate 30 Pro flagskibet
Nyheden om Huaweis nyeste flagskib ender som sidste uges mest læste artikel. Der er uden tvivl mange, der har set frem til Huawei næste Mate-flagskib, men er endt med at blive skuffede. Endnu en gang viste Huawei et imponerende produkt frem, men efter lanceringen i torsdags viste det sig nemlig, at Mate 30 Pro ikke kommer til Danmark, og heller ikke får Googles apps og tjenester. 

iOS 13: I dag bliver din iPhone hurtigere
Apple har rullet en ny version af iOS ud til iPhones. Her kan du læse lidt om hvad du kan forvente, hvornår det er tilgængeligt og hvilke iPhones der kan opdateres.

Mate 30 Pro: Glem alt om selv at installere Google-apps
Richard Yu, Huaweis CEO, fortalte efter Mate-eventet, at det bliver svært at installere Googles apps på deres nye smartphones.

Forskellen på iPhone 11 og iPhone 11 Pro
Hvilken af de nye iPhones skal du vælge? Vi hjælper dig lidt på vej i denne artikel.

Huawei Watch GT 2 lanceret: to ugers batteritid
Huawei har lanceret efterfølgeren til Huawei Watch. Huawei Watch GT har indbygget mikrofon og højtaler, hvilket muliggør fx opkald direkte på uret.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Mest kommenterede

kommentarer

Om brug af cookies