Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Overblik: Ingen Beats headset med til One-serien, HTC One S har problemer med ”lakken” og Flere Samsung Galaxy S III rygter

Overblik: Ingen Beats headset med til One-serien, HTC One S har problemer med ”lakken” og Flere Samsung Galaxy S III rygter

HTCs nye telefon One S er kun lige kommet på markedet, men allerede nu er der problemer med den – læs det og meget andet her.

HTC har netop sendt deres One-serie på gaden, men tiltrods for der satses på musik og de glædeligt fortæller om deres Beats Audio teknologi, så skal man altså kigge langt efter Beats headset i salgsæskerne til One-serien.

Denne uge fandt Mobilsiden.dk også tre retro-mobiltelefoner frem, som du vel og mærke stadigvæk kan købe. Så har du lyst til at bruge eventuelt skattepenge eller andet til at få en telefon der for alvor kan bringe nostalgien frem igen, så er det værd at tage et kig på de telefoner vi har fundet frem.

Den forventede Galaxy S III får trådløs opladning, S-Pen og meget andet – du kan læse mere om de nyeste rygter om Samsungs kommende topmodel – om Galaxy S III bliver navnet er endnu uvist.

Du kan også læse om fire steder hvor HTC Sense ikke er godt nok, samt HTC allerede har problemer med HTC One S telefonen der ellers kun lige er landet på hylderne i telebutikker verden rundt.

Ligeledes skal du være opmærksom på diverse applikationer, denne uge har applikationen Syn givet problemer på Facebook – og trods dårlige kommentarer er den strøget til tops i App Store.

Ugens mest læste artikler

01. Ingen Beats headset med til One-serien

02. Galaxy S III får trådløs opladning og S-Pen

03. Tre retro-mobiler du stadig kan købe

04. Android 4.0 tablet til under 1.000 kroner – se den i aktion

05. Fire steder hvor HTC Sense ikke er godt nok

06. Analytiker: Design og skærm gør ny iPhone til et megahit

07. Flere Samsung Galaxy S III rygter

08. 10.000 nye Windows-apps på en måned

09. Ny iPad er næsten umulig at skifte skærm og batteri på

10. HTC One S har problemer med ”lakken”

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies