Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Overblik: iPhone 5 kan blive skæv, Galaxy S II Plus en realitet og Lumigon T2 på vej på markedet

Overblik: iPhone 5 kan blive skæv, Galaxy S II Plus en realitet og Lumigon T2 på vej på markedet

Der har været mange skriverier omkring iPhone 5 blev skæv – vi har undersøgt sagen. Læs det og meget andet i ugens overblik.

Der har været mange skriverier i danske og udenlandske medier omkring brugernes iPhone 5 enheder pludselig blev skæve helt uden grund.

Mobilsiden.dk satte sig for, at undersøge sagen nærmere. Derfor besøgte vi to uafhængige reparatører af blandt andet iPhones. Du kan se i dette web-TV-indslag, hvad de sagde til ”de skæve iPhones”.

 - Den er god nok: iPhone 5 kan blive skæv

Rygterne har også floreret i massevis den forgangne uge, det rygtes blandt andet at Google allerede er ved at være klar i kulissen med nye Nexus-enheder.

LG virker til, at ville satse på Windows Phone-enheder igen, rygter om Ascend P2 fra Huawei og Samsung arbejder kraftigt på at komme med en række nye enheder bl.a. en tablet på 8 tommer og Galaxy Note III.

En ting er dog sikkert fra Samsungs side af, det er nemlig mobiltelefonen Galaxy S II Plus. Den blev offentliggjort i onsdags og vil allerede komme på markedet i uge 6 til en vejledende pris på omkring 3.000 kroner.

 - Minimal forskel på Galaxy S II og S II Plus

En telefon der længe har været ventet er den dansk-producerede Android-telefon Lumigon T2. Nu forlyder det fra Lumigon selv, at telefonen er på vej til salg i Asien.

Den forgangne uge har også budt på en kommentar af John G., chefredaktør på Mobilsiden.dk, om at billige smartphones ødelægger Android.

Ugens mest læste artikler:

 - Den er god nok: iPhone 5 kan blive skæv
 - Samsung Ativ Tab – værdig iPad-konkurrent
 - Samsung har netop præsenteret Galaxy S II Plus
 - Så mange apps er der til Windows 8
 - Mystisk ups-lancering af Lumigon T2 – på vej til Asien
 - Overvejer du iPad eller iPad Mini? Nye er måske på vej
 - Apples coolness er på tilbagetog hos teenagere
 - Eksklusivt kig på Huaweis nye Ascend-produkter
 - Mange vil se Android-mobiler fra Nokia
 - Læk: Første billede af nyt HTC-flagskib

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Kim Harder 20-01-2013 11:53:49

Siden hvornår er Lumigon T2 blevet en Danskproduceret mobiltelefon. Tror nærmere den er kinesisk designet, som der så er et Dansk firma, som er faldet for. Er det ikke sådan det hænger sammen?

0 0
Alex 20-01-2013 12:28:56

Selvfølgelig er den ikke produceret i danmark, det er alt for dyrt, men den er højst sandsynligt designet i danmark ..

0 0

Om brug af cookies