Overblik: iPhone 5 kan blive skæv, Galaxy S II Plus en realitet og Lumigon T2 på vej på markedet

Der har været mange skriverier omkring iPhone 5 blev skæv – vi har undersøgt sagen. Læs det og meget andet i ugens overblik.

Overblik: iPhone 5 kan blive skæv, Galaxy S II Plus en realitet og Lumigon T2 på vej på markedet

Der har været mange skriverier i danske og udenlandske medier omkring brugernes iPhone 5 enheder pludselig blev skæve helt uden grund.

Mobilsiden.dk satte sig for, at undersøge sagen nærmere. Derfor besøgte vi to uafhængige reparatører af blandt andet iPhones. Du kan se i dette web-TV-indslag, hvad de sagde til ”de skæve iPhones”.

 – Den er god nok: iPhone 5 kan blive skæv

Rygterne har også floreret i massevis den forgangne uge, det rygtes blandt andet at Google allerede er ved at være klar i kulissen med nye Nexus-enheder.

LG virker til, at ville satse på Windows Phone-enheder igen, rygter om Ascend P2 fra Huawei og Samsung arbejder kraftigt på at komme med en række nye enheder bl.a. en tablet på 8 tommer og Galaxy Note III.

En ting er dog sikkert fra Samsungs side af, det er nemlig mobiltelefonen Galaxy S II Plus. Den blev offentliggjort i onsdags og vil allerede komme på markedet i uge 6 til en vejledende pris på omkring 3.000 kroner.

 – Minimal forskel på Galaxy S II og S II Plus

En telefon der længe har været ventet er den dansk-producerede Android-telefon Lumigon T2. Nu forlyder det fra Lumigon selv, at telefonen er på vej til salg i Asien.

Den forgangne uge har også budt på en kommentar af John G., chefredaktør på Mobilsiden.dk, om at billige smartphones ødelægger Android.

Ugens mest læste artikler:

 – Den er god nok: iPhone 5 kan blive skæv
 – Samsung Ativ Tab – værdig iPad-konkurrent
 – Samsung har netop præsenteret Galaxy S II Plus
 – Så mange apps er der til Windows 8
 – Mystisk ups-lancering af Lumigon T2 – på vej til Asien
 – Overvejer du iPad eller iPad Mini? Nye er måske på vej
 – Apples coolness er på tilbagetog hos teenagere
 – Eksklusivt kig på Huaweis nye Ascend-produkter
 – Mange vil se Android-mobiler fra Nokia
 – Læk: Første billede af nyt HTC-flagskib

Emnets videre forløb

Historien har udviklet sig. Siden vi publicerede artiklen er der kommet mere til historien. mobilsiden fulgte op på sagen. 16/1/2013 puplicerede vi en ny vinkel om temaet med et indlæg omkring Analytiker: 52 millioner iPhones sendt på markedet i Q4 – Klik her. Meget er sket siden. Du kan klikke her for sidste nyt i sagen..