Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Overblik: iPhone 5 rygter, få nyt Android Market, alt om HTCs nye mobiler

Overblik: iPhone 5 rygter, få nyt Android Market, alt om HTCs nye mobiler

Ugen har budt på en lancering af en ny HTC-telefon, rygter om kommende nye HTC modeller - og rygter om den måske kommende iPhone 5.

Tiden for en måske kommende iPhone-lancering rykker nærmere og nærmere, hvilket også ses på antallet af næsten daglige rygter.

I denne uge har der været rygter om, at vi allerede i starten af oktober får præsenteret den nye iPhone 5, men også, at den måske bliver forbudt i Europa.

HTC har heller ikke ligget på den lade side denne uge. De har lanceret mobilen HTC Rhyme og HTC Vigor, men også HTC Ruby har været nævnt.

Samsung Galaxy S II kan nu opdateres til  Android 2.3.4, hvilket har været længe ventet blandt mange brugere. De har ventet cirka fem måneder, fra versionen blev “sluppet løs” til Google Nexus S.

Vi har også testet Windows Phone Mango, og er ikke i tvivl om, at det bliver rigtigt spændende at følge i fremtiden. Se hvad vi synes her.

Foruden ovenstående så har ugen her også budt på et jobopslag, som freelance-skribent for Mobilsiden.dk - så går du rundt med en lille skribent i maven, har du nu muligheden for at søge job på Danmarks største online-magasin indenfor mobilbranchen.

Overblik: Se ugens mest læste historier her

01: iPhone 5 bliver måske forbudt i Europa
02: Her er HTC Vigor
03: Rygte: Få uger til iPhone 5
04: Samsung Galaxy S II kan nu opdateres til Android 2.3.4
05: Usandsynligt Galaxy S III rygte - quad-core CPU?
06: Endnu et mobilt styresystem falder
07: Sådan får du det nye Android Market
08: Er dette indmaden til iPhone 5?
09: HTC Rhyme - specifikationer og pris
10: Ville du købe denne her B&O-mobil?

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies