Overblik: iPhone 7 til test, Googles Pixel-mobil afsløret

Her får du et overblik over de vigtigste nyheder fra ugen der gik.

Overblik: iPhone 7 til test, Googles Pixel-mobil afsløret

Apples iPhone 7 har fundet vej til Mobilsiden.dks testbænk denne uge. Den nyeste iPhone imponerer på en stribe punkter, men udviser samtidig nogle svagheder der vil gøre den uegnet for mange brugere. Læs derfor med herunder, og se, om den er noget for dig.

Apple iPhone 7 – Så god er den blevet [TEST]

Apples iPhone 7 er en fantastisk god smartphone – men den vil ikke være for alle.

Apple iPhone 7 – skal du have den?
Så er iPhone 7 gennemtestet: en glimrende mobil, der dog ikke vil glæde alle. Er det mobilen for dig?

Hos ærkerivalen Google er der store nyheder på vej. Største hos selskabet bliver givetvis når de to Nexus-telefoner bliver afløst af en modelserie kaldet Pixel. Og denne uge bød på meget nyt om hvad serien vil byde på.

Her er Google Pixel
Nu nærmer Googles nye telefoner sig. Mesterlækkeren EVleaks løfter sløret for hvad vi kommer til at se.

Se Googles Pixel-familie målt op mod konkurrenterne
Googles to kommende Pixel-smartphones bliver mindre end de fleste Android-konkurrenter.

To kinesiske mobilproducenter er også på vej med spændende smartphones. Xiaomi lancerede to nye toptelefoner, mens Huawei-flagskibet Mate 9 er blevet lækket forud for lanceringen.

Xiaomi med to nye mobiler: Mi 5s og Mi 5s Plus
Det fremadstormende kinesiske mærke Xiaomi er kendt for at udsende slagkraftige mobiler til meget fordelagtige priser. Mi 5S og Mi 5S Plus gentager historien.

Lækkede pressefotos: Her er Huawei Mate 9
Den gigantiske mobilproducent Huawei er efter alt at dømme på vej med endnu en topmodel i form af Huawei Mate 9. Se de lækkede fotos, og hvad de afslører.

Herhjemme er både 3 og Rema 1000 ude med nye koncepter. Hos teleselskabet satses der nu på flere butikker med nye koncepter for indretning, mens Rema 1000 introducerer et helt mobilbaseret koncept for fødevareindkøb og udbringning.

Teleselskabet 3 opruster med flere forretninger
Nu vil 3 åbne flere forretninger i landet. Vi vil komme tættere på kunderne, lyder det, fra 3-direktør.

Rema 1000 nytænker dagligvareindkøb med konceptet Vigo
Med appen Vigo fra Rema 1000 fylder du din digitale indkøbspose med varer og får dem leveret til døren af andre, der alligevel skal forbi din adresse.

Opfølgning:

Efterfølgende kom der mere om sagen. mobilsiden gik videre med historien. 29/9/2016 fulgte redaktionen op med historien; Se Googles Pixel-familie målt op mod konkurrenterne – Du finder den her. Se også seneste nyt om emnet her.