Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Overblik: iPhones smadres af iOS update, ny Nexus afsløret og hvad skal vi med Nokia N9?

Overblik: iPhones smadres af iOS update, ny Nexus afsløret og hvad skal vi med Nokia N9?

Apple har netop sendt deres nyeste software på gaden, hvilket har voldt problemer for nogle brugere. Læs mere om det, samt hvad mobilbranchen ellers har budt på i denne uge.

Denne uge har budt på en software-opdatering, som har fået bunker af omtale - nemlig iOS 5 fra Apple. Men Samsung Galaxy S II har også fået en opgradering, så der nu er Android 2.3.5 klar til den.

iOS 5 opdateringen bød på udfordringer for flere brugere, og det endte med at flere brugere på debatforummet Mobildebat.dk skrev omkring disse. Du kan besøge iPhone forummet på Mobildebat.dk og læse nærmere om dette.

Efter Steve Jobs død, talte vi med den danske erhvervsmand Lars-Christian Brask omkring hans møder med “ikonet”. Der ikke bare var et ikon, men også en rigtig dygtig forretningsmand, som samtidig var hyggeligt selskab.

Der var heller ikke nogle ændringer i krigen mellem Samsung og Apple - den fortsætter stadigvæk. Samsung forsøger at kæmpe mod iPhone 4S ved i Australien, at sælge Galaxy S II for 11 kroner.

Ugens mest læste artikler:

01: Android 2.3.5 nu klar til Samsung Galaxy S II
02: Næste Google Nexus mobil er afsløret
03: Nogle iPhones smadres af iOS 5 update
04: Ny HTC Sensation XL med kæmpe skærm
05: Samsung i krig mod iPhone: Sælger Galaxy S II for 11 kroner
06: Dansk erhvervsmand: Steve Jobs var meget mere end et ikon
07: Se Windows Phone på dansk
08: Anmeldere: iPhone 4S er fantastisk
09: Skal man importere en iPhone 4S?
10: Hvad skal vi med Nokia N9?

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies