Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Overblik: iZettle droppet af VISA, Telia tager Huawei i sortiment og disse mobiler kommer i august

Overblik: iZettle droppet af VISA, Telia tager Huawei i sortiment og disse mobiler kommer i august

Ganske overraskende og med kort varsel stoppede Visa samarbejdet med iZettle og se hvilke mobiler der kommer i august.

Den seneste uge har budt på en række spændende nyheder, men Mobilsiden.dk startede ugen med et overblik over mobilnyhederne fra ”industriferien”. Så holdt du ferie der og mangler overblikker – så kan du få det her.

Betalingstjenesten iZettle blev droppet af VISA, og samarbejdet stoppede brat per 1. august. Du kan læse mere omkring det stoppede samarbejde her. Samt i linket i oversigten, hvor de med kort varsel offentliggjorde de stoppede samarbejdet.

Men ellers har den forgangne uge budt på den månedlige oversigt over, hvilke mobiltelefoner der kommer på hylderne i de danske telebutikker. Det kan du læse nærmere om i artiklen ”Disse mobiler kommer til salg i august måned.”

Rygterne bliver flere og flere omkring den forventede næste iPhone. Ifølge de nyeste rygter, så forlyder det Apple vil præsenterer den for verdenspressen onsdag den 12. september.

Foruden iPhone rygter, så skulle der eftersigende også være et nyt Samsung topprodukt på vej. Samsung afholder et Samsung Mobile Unpacked event onsdag den 29. august i Berlin, hvor det forventes de vil fremvise en ny Galaxy Note enhed.

Ugens mest læste artikler:

01. Galaxy S III ejere plages af dårlig MMS-funktion

02. Disse mobiler kommer til salg i august måned

03. Sådan får du fed Galaxy  S III feature på din Android enhed

04. Nye Windows Phone 8 features afsløret

05. Vil du teste Lumigon T2?

06. Rygte: Ny iPhone 12. september

07. Sådan finder du gemt feature i Galaxy S III

08. Få TDC Play selvom du ikke har TDC

09. VISA dropper iZettle

10. Retssag afslører tidligere iPhone-prototyper

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies