Overblik: Kåring af årets bedste, Apple-rabat

Her er de vigtigste og mest læste artikler fra ugen der gik.

Overblik: Kåring af årets bedste, Apple-rabat

Mens året 2017 lakkede mod enden, bød sidste uge på et tilbageblik på det bedste og værste fra mobilbranchen har budt på, med en stribe kåringer. Se hvilke der vandt i de forskellige discipliner herunder:

Mobilsiden kårer: Årets design 2017

Mobilsiden kårer: Årets nye feature 2017
Mobilsiden kårer: Værste trend 2017
Mobilsiden kårer: Årets budgetmobil 2017
Mobilsiden kårer: Årets mobil i mellemklassen 2017
Mobilsiden kårer: Årets mobil 2017

På nyhedsfronten har ugen budt på en Apple kontrovers, efter det kom frem, at Apple bevidst sløvede ældre iPhones med aldrende batterier. Det undskyldte producenten og adresserede ved at tilbyde billige udskiftninger af batterier.

Apple undskylder efter at have gjort ældre iPhones langsommere
Apple undskylder i et åbent brev over for skuffede iPhone-ejere, efter det kom frem, at Apple bevidst gør ældre iPhones langsommere.

Apples konkurrenter: Vi sløver ikke vores ældre mobiler
Indtil videre har fire producenter af Android-smartphones enstemmigt meldt ud, at de ikke sløver deres ældre smartphones, ligesom Apple gør med iPhones.

Ugen har samtidig budt på et smugkig på det mobilåret 2018 vil byde på med en stribe læk på hvad både Apple, Huawei, OnePlus og Qualcomm vil byde ind med.

Rygte: Apple overvejer at sænke priserne på iPhones
En lavere efterspørgsel på primært iPhone X, men også iPhone 8 og 8 Plus, får ifølge nyt rygte Apple til at overveje at sænke priserne i nogle lande.

Rygte: OnePlus 6 afsløres allerede i marts måned
OnePlus afslører næste års OnePlus 6-topmodel allerede i marts måned, og det bliver med fingeraftrykslæser i skærmen som den helt store nyhed, lyder rygte.

Disse smartphones lancerer Huawei i 2018
Et lækket billede viser angiveligt en komplet liste af smartphones, som Huawei lancerer i løbet af hele 2018.

Qualcomm afslører næste års processor: Snapdragon 845
Chipproducenten Qualcomm kunne i går bekræfte, at næste processor fra firmaet er Snapdragon 845. Detaljerne om den afsløres dog først senere i dag.

Ugens tests

Huawei Mate 10 Lite – Mere eller mindre Mate [TEST]
Huawei Mate 10 Lite låner fra både Mate og P10 Lite-serien. Det er der kommet en fornuftig telefon ud af.

Huawei Smart Scale – få styr på vægten [TEST]
Denne billige, intelligente badevægt fra Huawei vil helt sikkert hjælpe dig med at holde et nytårsfortsæt om en slankere linje.

Mere om Oneplus

Siden vi kørte denne historie er der kommet nyt om sagen. mobilsiden kunne ikke slippe historien. 31/12/2017 publicerede redaktionen en artikel med temaet Mobilsiden kårer: Årets mobil 2017 [AFSTEMNING]Klik her for fortsættelsen.. Læs også seneste nyt om temaet her..