Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Overblik: Konceptdesign - kan dette være en iPhone 5? HTC One V kan ikke anbefales og hvor meget stråling afgiver din mobil

Overblik: Konceptdesign - kan dette være en iPhone 5? HTC One V kan ikke anbefales og hvor meget stråling afgiver din mobil

Denne uge har budt på mobiltest af både Emporia Essence/Essence Plus og HTC One V – men der er også sket andet i mobilbranchen.

Denne uge har der været lidt ro på Samsung-historierne, da mennesker verden over blot venter på telefonen kommer på markedet. Der skulle angiveligt allerede være omkring 9 millioner forudbestillinger af Galaxy S III.

Til gengæld er rygterne om en kommende iPhone for alvor begyndt, og flere konceptdesigns har vist sig på de mange internetsites. Og senest er der kommet nye meldinger om en iPhone med en 4 tommer skærm.

En ny applikation giver dig muligheden for at blive ”professionel fotograf” og tjene penge på de billeder du tager med din mobiltelefon.

I den forgangne uge har vi også bragt testen af HTC One V, som er ”lillebroderen” i One-serien. Den har dog nogle rimelige basale fejl, og derfor kom den heller ikke igennem testen uden slag over næsen. Vi har ikke kun testet HTC One V den forgangne uge – også den ældrevenlige Emporia Essence/Essence Plus har været under kyndig behandling.

Du kan også se en liste over hvor meget stråling din mobil afgiver, samt endelig spille Rumble, hvis du har en Android-enhed.

Ugens mest læste artikler:

01. Konceptdesign: Kan dette være en iPhone 5?

02. Nokia beskylder Apple for Siri-snyd

03. Hvor meget stråling afgiver din mobil – se den store liste her

04. Tjen hundredevis af kroner på billeder du tager med mobilen

05. Eksklusiv kamerafeature på HTC One-serien

06. Ny Windows Phone fra Samsung: Mød Omnia M

07. HTC One V – kan ikke anbefales (mobiltest)

08. Sagsøges for at have sendt SMS til kammerat

09. Mobilpakker kan udløse milliardregning

10. Så kom Rumble til Android

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies