Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Overblik: Læs alt om Samsung Galaxy S III

Overblik: Læs alt om Samsung Galaxy S III

Under megen medie-overvågenhed præsenterede Samsung i går deres nyeste topmodel Galaxy S III – læs ALT om den her.

Rygterne har svirret i de sidste mange måneder, og Samsung besluttede så der skulle være en special-event for den nye topmodel. Helt tilbage i maj måned sidste år startede rygterne, og først forlød det, at Samsung ville præsenterer efterfølgeren til Galaxy S II på årets Mobile World Congress.

Men set i bakspejlet, så er der ingen tvivl om, at Samsung prioriterede rigtigt ved, at give den et arrangement og en aften helt for sig selv.

Præsentationen bød på en række tilbehør, nye smarte features – foruden den meget ventede præsentation af Samsung Galaxy S III.

Samsung Galaxy S III i hvid
Samsung Galaxy S III i hvid

Alt om Samsung Galaxy S III

Galaxy S III er efterfølgeren til kæmpe-succesen Galaxy S II, som blandt andet af jer læsere på Mobilsiden.dk, blev valgt til årets mobil 2011.

Hvor adskiller S III sig fra SII – vi har lavet en opgørelse, så du kan sammenligne specifikationerne her, men vi kan nævne den har fået en større skærm, bedre opløsning, NFC, et større batteri, Android 4.0 – og så har den taget omkring 17 gram på. Den kommer også med 16, 32 og 64 GB intern hukommelse, dog vil det kun være 16 GB versionen der kommer til Danmark, i hvert fald i første omgang.

Samtidig har chefredaktør på Mobilsiden.dk, John G. Pedersen, udtalt at designet endelig er blevet taget seriøst med Galaxy S III. Du kan her se en kort gennemgang af telefonen, samt de allerførste indtryk af den.

Det er ikke på specifikationerne, at Samsung har givet den gas – men derimod på software-delen. Samsung har gjort hvad de kan for at give brugerne den allerstørste oplevelse med denne nye smartphone. Du kan læse alt om den nye Samsung Galaxy S III her. Samt se specifikationerne her.

Sammen med Galaxy S III får man også en eksklusiv version af den populære iPhone-applikation Flipboard, som er integreret i telefonen, og der går noget tid inden den vil være tilgængelig i Google Play.

Ny salgskanal

Med Galaxy S III har Samsung også valgt, at benytte en ny salgskanal – nu er det ikke længere nok med teleselskaber, uafhængige forhandlere – med den nyeste Galaxy topmodel skal der også specielle Mobile Pin steder til.

Mobile Pin stederne vil poppe-up forskellige steder blandt andet i London i forbindelse med de olympiske lege. Om vi kommer til at se Mobile Pin steder i Danmark, er endnu uvist – men en ting er sikkert og det er alle de danske teleselskaber tager Samsung Galaxy S III i sortiment.

Teleselskaberne har også været hurtigt ude, og 3 meddelte allerede kort efter lanceringen, at det på 3.dk er muligt at forudbestille Galaxy S III.

Software spækket med muligheder

Foruden Galaxy S III kommer med Android 4.0 (Ice Cream Sandwich), så har Samsung også på alle andre tænkelige og utænkelige måder opdateret softwaren.

Med i Galaxy S III er en række nye delingsfunktioner, du kan benytte All Share, All Share Cast, S-Beam, Buddy Photo Share, Social Tag og så kan du selvfølgelig også dele, som du har været vant til via SMS, MMS, mail, Facebook osv.

Du kan læse nærmere om den Siri-lignende funktion, Samsung har fundet plads til i Galaxy S III her.

Samsung Galaxy S III
Samsung Galaxy S III

Galaxy S III snart klar til salg

Du behøver ikke frygte, at du skal vente længe før den nye topmodel fra Samsung kan købes i butikkerne. Europæerne bliver nogle af de første, som kan få fingrene i den ny Galaxy S III-model.

Og det kan de allerede senere på måneden, telefonen sættes nemlig til salg på det europæiske marked allerede den 29. maj – derefter vil flere lande følge verden over. Amerikanerne får telefonen på markedet i juni måned.

Galaxy S III kommer på markedet til en vejledende udsalgt pris på omkring 5.000 danske kroner.

Du kan læse sammenligningen mellem HTC One X, som netop nu er topmodellen fra HTC, og den nye Galaxy S III her.

Har du ikke fået nok omkring Samsung – og den nye Galaxy S III, så kan du læse alle Samsung nyheder på Samsungsiden.dk. Indfriede Samsung forventningerne eller skuffede de? Deltag i afstemningen her.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Rasmus Mogensen 07-05-2012 10:53:16

På min SGS2 har man en amputeret version af HTC's "Favorit-opkald" funktion. Altså hvor man begynder at stave kontaktens navn, og søger dermed direkte blandt sine kontakter.
SGS2 har dog altid haft et problem med ÆØÅ i den forbindelse.
Altså kunne man ikke finde "søren" eller "læge".
Er der nogen der ved om det bliver fixet i SGS3???
Tak.

0 0
Michael 05-05-2012 21:01:36

Er der noget jeg ikke fatter - og aldrig kommer til - så er det, at der er nogen der gider se film på en telefon.

0 0
David 06-05-2012 00:06:28

Et par afsnit af en serie eller en film mens man sidder i toget.. Det er klart at man ikke vælger telefonen frem for en større skærm.

0 0
Peter 05-05-2012 12:33:47

Mike, enig med de andre - du må have været meget uheldig, jeg har en S2 og det er en kanon stabil tlf, den går aldrig ned, ligemeget hvor meget jeg belaster den. Nexus har min kammerat, der lige har skiftet fra en IP4S, og han er MEGET glad for at have skiftet til Android.

Jeg synes den nye S3 ser rigtig spændende ud, jeg synes dog det er synd hvis telefonerne bliver større og større hele tiden ... de er store nok som de er nu, ellers bliver de uhandy....

0 0
David 04-05-2012 11:53:31

Det er svært at se hvorfor man ikke ville vælge denne telefon, frem for f.eks. Lumia 900. Specs er ikke alt, men hardwaren i denne enhed giver bare nogen andre muligheder. Man skal godt nok være hardcore Nokia fan (som Henrik, Kim og Tommy) for ikke at se at Nokia i den grad er bagud :)

0 0
Thomas 05-05-2012 18:39:44

ja hardware er ik alt... meeen lidt som en bygning har du et godt "fundament" (hardware) så det altså nemmere at bygge ovenpå og især noget der ik falder sammen ;O)

skal så meget være min tlf.. dem der er blevet skuffet er dem der ha ladet sig påvirke af alt den hype... det handler om at være realistisk ;O)

0 0
Mike 05-05-2012 11:52:14

Af den simple grund at android er en omgang makværk, sluger batteri som en alkoholiker drikker øl. Det en meget ustabil (Selv med den nyeste software. Jeg har lige opdatere min nexus s fra 2.3.6 til 4.0.4 og brugerfladen går konstant ned, Programmerne går konstant ned. Men hvis man er tilfreds med en muskelbil der heletiden går ud og kun kører 2km på literen så er det fint med mig. Det skal også lige pointers at jeg har det samme "crash" problem på en samsung galaxy s2.

0 0
Kim Jørgensen 07-05-2012 11:09:22

Jeg har 4.0.4 på min Xperia Ray og den kører bedre og hurtigere end før opdateringen...Så det må være noget med adateringen til Nexus S

0 0
David 05-05-2012 11:54:01

Det er ellers ikke det jeg hører fra dem jeg kender der har SGS2, det er min plan at skifte min iPhone 4S ud med SGS3. Du må være meget uheldig.

0 0
Mike 05-05-2012 12:08:10

Ja det må så være et uheldigt tilfælde...

0 0
Henrik 05-05-2012 09:30:26

Tjaa du siger det jo selv, specs ikke er alt, så er det jo underordnet at skrive mere, du svarer jo selv på det;-) Nokia er ikke bagud, de kører jo bare et system hvor der ikke kræves quadcore, for at få en HELT flydende oplevelse - noget man bestemt ikke kan sige om android. Og samtidigt ser det langt bedre ud (synes jeg) end både android og ios. DOG vil jeg sige microsoft i den grad skal tage sig sammen og få set på deres market place, for at skulle give 19 kr for at få wordfeud er sku for langt ude når man er i deres sted ( Kæmper for en del af kagen på markedet) deres butik er alt for dyrt. Et plus er dog man kan prøve dem gratis inden man evt køber. Jeg skal have Lumia 900 når den kommer, det er sten sikkert. Jeg har aldrig brugt bare halvdelen af alle de programmer der ligger og roder rundt på diverse android mobiler fra diverse eks HTC,sony ericsson, Samsung,LG osv. foretrækker et system der er ekstremt brugervenligt og flydende.

0 0
David 05-05-2012 10:34:58

Ja, WP kan køre flydende på en single core, men nu findes der jo andet software på telefonen end OS'et. Med denne mobil og kommende tilsvarende, kommer der nye muligheder, som gør mobil platformen mere spændende. Transcoding af HD film, desktop OS via dock, real time video forbedring osv osv. Jeg tror at vi nu vil begynde at se helt nye funktioner på mobilen, som den tidligere ikke har været kraftig nok at kunne. Nu er platformen der, så skal resten nok komme.

Jeg skal i hvert fald ikke have en Lumia 900, det er bare ikke på den platformen at tingene sker lige nu.

0 0
Om brug af cookies