Overblik: Lancering af Samsung Galaxy S9 og Nokias forårskollektion

Her er de bedste og meste læste nyheder fra ugen der gik

Overblik: Lancering af Samsung Galaxy S9 og Nokias forårskollektion

Både Samsung og Nokia er ude med store nyheder ved årets MWC-messe, med Samsungs to nye S9-smartphones som den helt store nyhed.

Samsung Galaxy S9 og S9+: Første indtryk

Udefra set, er der ikke meget nyt at spore i de nye S9 telefoner fra Samsung. Mobilsiden.dk graver derfor ned under glasoverfladen på de nye toptelefoner.

Samsung Galaxy S9 og S9+ ude: pris og tilgængelighed
Samsung sætter prisen op på deres nyeste toptelefoner – men der er nyt at hente i den nye S9 serie.

Samsung Galaxy S9 vs. S8: Her er forskellene
Overvejer du som ejer af en Samsung Galaxy S8 at købe den nye Galaxy S9? Se forskellene mellem dem her og se, om den nye Galaxy S9 er værd at opgradere til.

HMD Global lancerer Nokia 7 plus: Toptunet mellemklassemobil
HMD Global er klar med en ny mellemklassemobil: den nye Nokia 7 plus, som kommer med et helt nyt design, nyt dual-kamera og Android One-softwareopdateringer.

HMD Global genopliver ikonisk Nokia 8110 – nu med 4G
Sidste år genoplivede HMD Global den gamle Nokia 3310. Nu har firmaet præsenteret Nokia 8110 fra 1996 i en moderne udgave med 4G.

Nokia 1: Ny smartphone med letvægtsudgave af Android
Den nye Nokia 1 er HMD Globals absolut billigste smartphone. Trods det får du lynhurtige opdateringer og Googles nye letvægtsudgave af Android (go edition).

Alt imens det fyger med nye smartphones fra Samsung og Nokia har Huawei i år fokuserer på laptop og tablets, med en interesssante ny kollektion.

Huawei MateBook X Pro: Ny ultrabook med mere skærm og power
Huawei løfter sløret for den seneste ultrabook, MateBook X Pro, som er udstyret med en FullView-skærm og 8. generations Intel-processor.

Huawei lancerer nye tablets: MediaPad M5 og M5 Pro
Huawei tyvstarter Mobile World Congress 2018 med lanceringen af de to tablets MediaPad M5 og M5 Pro, som bl.a. kommer med toptunet lyd fra Harman Kardon.

I stimmen af MWC-nyheder er der også nyt herhjemme om interessante nye abonnementer:

Nyt dansk teleselskab kan være på vej
Den svenske mediegigant MTG, som står bag TV3-kanalerne og Viaplay, lufter planer om at lancere et dansk teleselskab. Fusionen med TDC gik nemlig i vasken.

Nyt abonnement: fri tale og masser af roaming til 99 kr/md
Teleselskabet Duka tilbyder nu interessant abonnement med fri tale og op 10GB udlandsdata.

Sagen er ikke slut

Her får du den kronologiske fortsættelse i sagen og anvisning til absolut seneste nyt om emnet. mobilsiden kørte videre med bolden. Allerede d. 23/2/2018 fulgte vi op med en artikel der drejer sig om Gartner: nu er det globale mobilsalg i nedtur – Den videre fortælling finde om emnet finder du her. Temaet er fortsat relevant. Klik her for de seneste nyheder..