Overblik: Maj måneds nye telefoner, OnePlus 3 på vej

Her får du et overblik over de vigtigste nyheder fra ugen der gik

Overblik: Maj måneds nye telefoner, OnePlus 3 på vej

Selvom sommeren er skyllet ind over Danmark den seneste uge, er der fortsat høj aktivitet i mobilmarkedet, med en stribe storlanceringer denne måned fra Huawei, Sony og HTC. Læs alt om telefonerne herunder og se, hvornår du kan få dem.

Disse mobiler kommer i maj måned

Maj måned byder på en trio af nyheder fra kinesiske Huawei og ny X-model fra Sony.

Huawei tilbyder gratis VIP-service til P9-købere
Køber du Huaweis nyeste flagskib, tilbyder selskabet nu 3 års udvidet garanti samt et gratis skærmskifte i tilfælde af uheld.

Her er priserne på Sonys Xperia X-serie
Nu er der kommet pris på Sonys topmobil for 2016, Xperia X Performance. Den bliver tilgængelig fra juli måned.

Top 10 smartphones i april
Disse telefoner er de mest søgte på mobilpriser.dk i april måned

Det kinesiske mobilselskab brygger også på et nyt flagskib, OnePlus 3, der igen denne gang skal satse på nær topydelse til en favorabel pris.

Rygte: OnePlus 3 bliver billigere end OnePlus 2
Rygterne intensiveres i takt med, at vi kommer tættere på en mulig lancering af OnePlus 3 – det relativt nye, kinesiske firmas kommende topmodel.

Rygte: OnePlus 3 får Super AMOLED-skærm og større batteri
Man skulle ikke tro, at OnePlus’ telefoner kan blive meget billigere, men nu forlyder det, at OnePlus 3 får en lavere pris end den nuværende OnePlus 2.

For Microsoft bød denne uge på en milepæl, med en arvtager til hedengangne Lumia 520 som den mest udbredte Windows-telefon. Dermed er vejen banet for en bredere udbredelse af Windows 10. Microsoft, trækker samtidig i en anden retning ved snart at sløjfe tilbuddet om en gratis Windows 10 upgrade.

Microsofts mest populære mobil er ikke længere fra 2013
Nokia Lumia 520 har regeret som den mest udbredte Windows-mobil i tre år. Nu er det omsider slut.

Snart slut med gratis opgradering til Windows 10
Et år er snart gået siden udgivelsen af Windows 10, og derfor skal du huske at opgradere din PC inden den 29. juli, hvis du vil have opgraderingen gratis.

Se også: Apple-chef om investorer: I overreagerer

Huawei Mate 8: Stor telefon med lang standby-tid [BRUGERTEST]
Stor skærm, hurtig processor og lang standby tid. Det lyder som en succes, men er den store størrelse der følger med, et problem?

Læs også: Googles Android-tastatur får en tiltrængt overhaling

Mere til stoffet

Næste vinkel om emnet er også publiceret. mobilsiden fulgte op på sagen. 5/5/2016 samlede vi op på historien og publicerede fortællingen Rygte: OnePlus 3 får Super AMOLED-skærm og større batteri – Det videre forløb i sagen finder du her. Vi har fastholdt interessen for emnet. Læs de sidste nyheder om Oneplus..