Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Overblik: Nokia solgt igen, Google I/O nyhederne og iPhone 7 på vej

Overblik: Nokia solgt igen, Google I/O nyhederne og iPhone 7 på vej

Her får du et overblik over de vigtigste nyheder fra ugen der gik

Foto: Androidheadlines.com

Det er efterhånden længe siden, at Nokia kunne stjæle overskrifter, men det er ikke desto mindre det selskabet gjorde denne uge, da Microsoft valgte at sælge mobilforretningen til en gruppe kinesiske investorer.

Nokias første Android-smartphone bliver snart en realitet
Nokia-smartphones med Android som styresystem kan snart blive en realitet, efter Microsoft, Nokia og to andre firmaer har indgået en ny aftale.

Google kom denne uge med en stribe nyheder under den årlige I/O udviklermesse, hvor to nye apps, nye Android-funktioner samt nye enheder blev præsenterede.


Google I/O 2016-keynote: Her er alle nyhederne
Googles årlige event I/O er netop skudt i gang. Få her overblikket over alle nyhederne, der er præsenteret ved den indledende keynote.

Allo er Googles nye og intelligente beskedapp
Ved Google I/O 2016 har Google lanceret en ny og højteknologisk beskedapp til Android og iOS kaldet Allo bygget om omkring avanceret kunstig intelligens.

Google Home, en højtaler der gør dit hjem klogere
Google Home er en vaselignende højtaler der lytter til dig, mens den organiserer og styrer dit hjem

Rygtebørsen leverede som sædvanligt nyt om kommende enheder, med nys om tre nye iPhone-modeller til efteråret samt fotos af den kommende OnePlus 3.

Produktionen af iPhone 7 er begyndt: Tre modeller på vej
Hvis det står til de seneste rygter, er Apple begyndt produktionen af den næste iPhone 7, hvor der ikke kun er to, men tre forskellige modeller undervejs.

Første pressefoto af OnePlus 3 lækket: Får metalbagside
Det første, officielle pressefoto af OnePlus 3 er blevet lækket, hvor der ses den væsentlig anderledes bagside i en metalkonstruktion frem for plastik.

Ugens test og anmeldelser

Homealarm HomeSecure Pro - test af hjemmealarm
Kan man sikre sit hjem uden dyre alarm abonnementer og tilknyttede vagtselskaber ? Vi har set nærmere på HomeSecure Pro alarmen fra Homealarm


Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies