Overblik: Nyt om Samsung Galaxy S9 og S9+, test af Ecovacs Deebot Ozmo 930

Her er de vigtigste og mest læste artikler fra ugen der gik.

Overblik: Nyt om Samsung Galaxy S9 og S9+, test af Ecovacs Deebot Ozmo 930

Vi er gået ind i uge 6, og vi lægger som altid ud med et overblik over de mest læste og vigtigste historier på Mobilsiden fra den forgangne uge.

Avis: Samsung Galaxy S9 og S9+ bliver dyrere end S8 og S8+

Ifølge den sydkoreanske avis ETNews bliver Samsung Galaxy S9 og S9+ en smule dyrere end sidste års topmodeller.

evleaks: Her er Samsung Galaxy S9 og S9+
Twitter-tipsteren evleaks har delt flere billeder af Samsungs kommende topmodeller, Galaxy S9 og S9+.

Disse mobiler kommer i februar
Disse telefoner kommer på de danske butikshylder i løbet af februar måned.

Samsung-firmware afslører 2018-lineup og enheder der får Oreo
En lækket udgave af Android 8.0 Oreo-softwaren til Galaxy Note 8 afslører formentlig både Samsungs produktportefølje i 2018 og hvilke enheder der får Oreo.

OnePlus får swipe-navigation ligesom iPhone X
I den seneste betaudgave af OxygenOS-softwaren til OnePlus 5T er det muligt at aktivere swipe-bevægelser til at navigere i softwaren i stil med iPhone X.

Top 10 Android- og iOS-apps i Danmark (januar 2018)
Hvilke apps hitter mest i Danmark for tiden? Det kan du se i den nye opgørelse over top 10 apps til iOS og Android i januar måned.

Android 8.0 Oreo ude til OnePlus 5T: Sådan får du opdateringen nu
Så er der godt nyt til ejere af OnePlus 5T. Onsdag aften er udrulningen af den nye opdatering nemlig begyndt. Se hvordan du får opdateringen med det samme.

Nu virker VLC til Android med Chromecast
Efter flere års ventetid understøtter den populære videoafspiller, VLC, nu casting af indhold til Chromecast – indtil videre kun i en betaudgave til Android.

Sony: Sådan er vores Android-opdateringspolitik
Sony sætter ord på dets opdateringspolitik af Android-smartphones. Sony oplyser også, hvilke enheder der rettes for sårbarhederne Spectre og Meltdown.

Avis: Sony vil bruge OLED-skærme fra LG
Sony er en af mange smartphoneproducenter, der har sværget til LCD-skærme i dets smartphones. Ifølge avis samarbejder Sony dog nu med LG om OLED-skærme.

Netflix

Ugens tests og tiphistorier

Sådan forbedrer du forslagene i Netflix [TIP]
Er forslagene på film og serier i Netflix ikke så gode? Ved at fjerne titler, som du eller andre har set på din konto, kan du forbedre forslagene.

Find de bedste film og serier med hjemmesiden CineSift [TIP]
Hjemmesiden CineSift samler alle serier og film på bl.a. Netflix med de bedste bedømmelser og anmeldelser fra bl.a. IMDB, Rotten Tomatoes og Metacritic.

Ecovacs Deebot Ozmo 930 – robotten der også vasker gulv [TEST]
Robotstøvsugere ser vi hyppigere og hyppigere i danske hjem, Ecovacs Deebot Ozmo 930 kan ovenikøbet vaske gulvet, samtidig med at den støvsuger det

Efterfølgende om temaet

Sagen har udviklet sig. Siden vi kørte artiklen er der sket mere. mobilsiden har bragt sagen videre. 2/2/2018 blev historien fulgt op med en artikel der drejer sig om Her er mobilproducenternes regnskaber for 4. kvartal 2017 – Forstættelsen i sagen kan læses her. Se også seneste nyt om temaet her.