Overblik: P20 Pro revet af hylderne, og populært Galaxy S10 koncept.

Her kan du få et hurtigt og enkelt overblik over de største historier fra ugen der gik.

Overblik: P20 Pro revet af hylderne, og populært Galaxy S10 koncept.

Sidste uge var det et design koncept af Samsung Galaxy S10, som var noget af det mest populære. Men også artiklen om Huaweis nye flagskib, der sælger imponerende godt, er blevet læst godt. Det betyder samtidig at anmeldelsen af Huawei P20 Pro stadig bliver læst rigtig godt, men dog ikke så meget som sidste uges afstemning.

Ville du købe denne Samsung Galaxy S10?

Der er endnu lang tid til vi skal overvære en præsentation af Samsung Galaxy S10, men derfor er dette designkoncept stadig spændende. Det giver os muligheden for at snakke om, hvad vi håber og ønsker mht. Galaxy S10.

Huawei P20 Pro revet væk fra hylderne i Danmark
Huawei P20 Pro er en af de mest populære anmeldelser vi nogenside har skrevet. Det nye flagskib fra Huawei er ualmindeligt populært. 

Xiaomis smartphones kommer til Danmark via teleselskabet 3
Det er ikke meget vi her i Danmark ser til Xiaomi’s smartphones, men det vil der snart blive lavet om på. De kommer nemlig til salg igennem 3.

Google I/O 2018 – Hvad vi forventer at se
I morgen starter Googles I/O og det er med den store keynote. Gør klar til at se mere til Android P.

Ugens Afstemning: Hvilket mærke er din nuværende og din næste telefon?
Sidste uges afstemning var rigtig populær. Indtil videre viser stemmerne, at fleste har en Samsung telefon, men flest overvejer at skifte til Huawei.

Ugens tip historier:

Sådan laver du en stærk adgangskode [TIP]

Smarte funktioner til Spotify appen [TIP]

Historien er ikke slut

Siden vi publicerede denne artikel er der kommet nyt i sagen. mobilsiden har bragt sagen videre. 7/5/2018 gik redaktionen videre og fulgte op med artiklen om Guide: Få billigt mobilt bredbånd med dit mobilabonnementKlik her og læs artiklen.. Seneste nyheder om Huawei ser du her..