Overblik: Producenter skal holde mobiler opdateret længere

Endnu en uge er gået, hvilket betyder, at vi som sædvanligt giver et overblik over sidste uges tophistorier og fredagens afstemning om softwareopdateringer.

Overblik: Producenter skal holde mobiler opdateret længere

Velkommen til en ny uge på Mobilsiden.dk, hvor vi har en masse spændende planlagt, blandt andet test af Huawei Nova 5T, Samsung Galaxy Watch Active 2 og så tager vi et kig på nogle af de bedste PS4-controllere. Inden da skal vi have et overblik over sidste uges mest læste mobilnyheder og resultatet af fredagens afstemning.

Fredagens afstemning omhandlede softwareopdateringer, hvor vores spørgsmål gik på, hvor længe vores læsere forventede producenterne holdt mobiltelefonerne opdaterede. De fleste smartphoneproducenter tilbyder et sted mellem 2 og 3 år med opdateringer, hvilket størstedelen af jer ikke finder tilfredsstillende. 

22,51 procent kan gå med til 3 år, hvor der sammenlagt er 66 procent af, der ønsker at opdateringerne bliver leveret til enhederne 4, 5 eller endnu længere. Der er kun 5,23 procent der mener, at to år med opdateringer er nok.

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Resultatet af afstemningen om softwareopdateringer

Ugens mest læste mobilnyheder

De bedste Black Friday tilbud på mobiler og tilbehør [2019]
Vi samlede sidste ugens tilbud på mobiler, smartwatches, computere, højtalere og andet tilbehør.

Googles Assistent bliver proaktiv med Ambient Mode
Google er klar med en proaktiv funktion til deres digitale assistent, også kaldet Ambient Mode.

Huawei klar med iPad Pro-konkurrenten: MatePad Pro
Huawei lancerer en ny tablet, der ligner en direkte konkurrent til Apples iPad og Samsung Galaxy Tab S6.

Huawei lancerer ny Pro-mobil med pop-up kamera
Ny mobil fra Huawei med stort batteri, mange kameraer, notchfri skærm og pop-up kamera. Den lyder måske dyr, men det er den ikke.

Samsung endelig klar med Android 10
Samsung begynder nu at rulle Android 10 med One UI 2 ud i Tyskland.

Seneste tilføjelse til historien

Næste kronologiske indslag i fortællingen kommer her. mobilsiden kørte videre med bolden. Allerede d. 29/11/2019 fulgte vi historien op med en artikel der omhandler Mobilsidens store julekonkurrence 2019 – Forstættelsen om temaet kan læses her. Absolut seneste nyt om temaet finder du her.