Overblik: Samsung Galaxy S10-rygter og 5G-afstemning

Endnu en uge er gået, hvilket betyder, at vi som sædvanligt giver et overblik over sidste uges tophistorier.

Overblik: Samsung Galaxy S10-rygter og 5G-afstemning

Kalenderen siger i dag mandag den 28. januar, og det betyder som altid et kig på sidste uges mest læste historier på Mobilsiden. Det er, måske ikke så overraskende, Samsung Galaxy S10, der har været størst interesse omkring. Der er lækket blandt andet priser, specifikationer og billeder, men der har også været vældig godt gang i vores afstemning om 5G-teknologien.

Nedenfor kan du se sidste uges 10 mest læste og største nyheder på Mobilsiden.

Største Samsung Galaxy S10+ får vanvittigt prisskilt
Europæiske priser, og flere specifikationer, på den største udgave af den kommende Samsung Galaxy S10+ dukker op. Den får iPhone XS Max lignende pris.

Afstemning: Skal du have en 5G-mobil i år?

2019 er året, hvor vi får mulighed for at købe de første smartphones, der understøtter 5G – men skal du allerede nu have en?

Nye billeder: Sådan ser Samsung Galaxy S10 ud
Designet på den kommende Samsung Galaxy S10 er vidst ikke længere en hemmlighed. Nye billeder afslører designet på både Galaxy S10 og S10+.

Google Maps får afrejse -og ankomsttidspunkt i bil
Der sker ting og sager i Googles populære kort-app i disse dage. Nu kan man også indstille specifikke afrejse -og ankomsttidspunkter for navigation i bilen.

Huawei Mate 20 Pro indtager delt førsteplads hos DxOMark
Huawei Mate 20 Pro har opnået hele 109 point i kameratest hos DxOMark. Den deler nu førstepladsen med en anden mobil fra samme producent.

Volvo giver interaktivt indtryk af indbygget Android Auto
Volvo’s kommende elektriske Polestar 2 får indbygget Android Auto. Volvo har lavet et interaktivt forhåndsindtryk af platformen.

Rygte: Motorola RAZR bliver genoplivet med foldbar skærm
Motorolas ikoniske RAZR mobil, som de fleste af os husker, vender tilbage i en ultramoderne form.

Apple AirPods 2 klar i første halvdel af året
De populære Apple AirPods kommer i en ny udgave i løbet af få måneder. Ny rapport påstår de får sundhedsfremmende funktioner.

24 Sony TV-modeller får Android Oreo opdatering
Googles måske største Android TV partner, Sony, starter udruldningen af Android Oreo til 24 2016-2018 TV-modeller.

Vivo APEX 2019: Ny konceptmobil med 5G og unikt design
Vivo er klar med en ny APEX-konceptsmartphone, men den har hverken frontkamera, knapper, fronthøjttaler eller USB-port. Det er der dog en særlig grund til.

Efterfølgende nyt om emnet

Der er kommet nyt i sagen. mobilsiden har holdt fast i temaet. 25/1/2019 puplicerede vi en ny vinkel på sagen med en ny vinkling på emnet Afstemning: Skal du have en 5G-mobil i år? – Den videre historie kan du læse her. Aktuelt nyhedsstof om emnet kan du læse her..