Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Overblik: Samsung Galaxy topmodel er blevet spottet på video, skal konkurrenterne frygte Huawei og Google Drive en realitet

Overblik: Samsung Galaxy topmodel er blevet spottet på video, skal konkurrenterne frygte Huawei og Google Drive en realitet

Denne uge har Samsung og Nokia for alvor været på alles læber – men der er også sket andet. Se hvad her.

Samsung har for alvor gang i nedtællingen – der er mindre end en uge til vi har set Samsung’s kommende Galaxy-topmodel, der forventes at få navnet Samsung Galaxy S III.

Den er i den forgangne uge angiveligt blevet spottet på video – om det er den rigtige ved vi torsdag aften, hvor Samsung holder pressemøde i London.

Huawei forventer at give konkurrenterne kamp til stregen i kampen om smartphone-markedet. Men skal konkurrenterne frygte Huawei? Mobilsiden.dk spurgte jer brugere – se hvad I svarede her.

Samsung har overhalet Nokia og taget førstepladsen, som verdens største mobilproducent. Nokia har haft pladsen i ikke mindre end 14 år, men må nu se sig overhalet af koreanerne. Dog viste en afstemning på Mobilsiden.dk, at danskerne (i hvert fald brugere på Mobilsiden.dk) stadigvæk har tiltro til den finske mobilproducent.

Den forgangne uge blev Google Drive (Google Drev) en realitet, dog var der ikke plads til alle fra start. Lynhurtigt kom folk i kø til at få adgang til tjenesten.

Denne uge har du også fået tippet til hvordan du kan slå telefonsvaren fra på din mobiltelefon.

Ugens mest læste artikler

01. Her er Samsungs næste skridt – nedtællingen er slut

02. Overlever Nokia smartphone-krigen?

03. Samsung Galaxy topmodel er blevet spottet på video – se den her!

04. Samsung tæller ned, men til hvad?

05. Skal konkurrenter frygte Huawei?

06. Nokia har nedgang nu, men fremtiden er lys

07. Teleselskabet 3 brager derudaf

08. Din næste smartphone kan blive forsinket

09. Avis: Onfone er ikke så gebyrfrie som de selv tror

10. Google Drive er en realitet

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies