Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Overblik: Slut med fedtede fingre på mobilskærmen, nyt keyboard til dem med store fingre og Galaxy Nexus er lige rundt om hjørnet

Overblik: Slut med fedtede fingre på mobilskærmen, nyt keyboard til dem med store fingre og Galaxy Nexus er lige rundt om hjørnet

Står du og skal købe en ny mobiltelefon enten til julegave eller til dig selv, ja så kan du blandt andet læse om at Galaxy Nexus er lige rundt om hjørnet.

Denne uge har budt på en lille kameraduel mellem iPhone 4 og iPhone 4S, hvor vi har set nærmere på hvilken af disse telefoner der er bedst.

Apple har selv snakket om kameraet skulle være blevet meget bedre, hvad synes du selv? Se vores kameraduel.

Vi får jævnligt tudet ørene fulde om vi skal passe på diverse vira, trojanere osv. på vores smartphones. Men hvor er den største trussel egentlig? Mobilsiden.dk giver dig lige en lille guide til hvordan du kan gøre din mobil mere sikker.

Det er også slut med fedtede fingre på mobilskærmen og løsningen er kommet til dem med store fingre. Dette kan du også læse nærmere om herunder.

Husk du kan følge med i julekalenderen på Mobilsiden.dk hver dag frem til og med den 24. december, hvor der er en ny applikation, wallpaper, tema eller andet til din smartphone.

Ugens mest læste artikler

01. Slut med fedtede fingre på mobilskærmen
02. Kameraduel: iPhone 4 vs. iPhone 4S – hvilken er bedst?
03. Ny app fortæller om spion-app’n er på din Android-telefon
04. Seks år gammel HTC-mobil med Ice Cream Sandwich
05. Verdens tyndeste telefon, igen
06. Nyt keyboard til dem med store fingre
07. Fed lyd fra mobilen i kompakt 50’er design (produkttest)
08. Sådan gør du mobilen mere sikker
09. Galaxy Nexus er lige rundt om hjørnet
10. Alle kan se indholdet på din mobil

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies