Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Overblik: Test af LG G Watch R, se de mest krævende apps, og se hvor meget din smartphone egentlig kan

Overblik: Test af LG G Watch R, se de mest krævende apps, og se hvor meget din smartphone egentlig kan

Her kan du få et hurtigt og enkelt overblik, over nogle af de største historier fra ugen der gik.

Vi har i denne uge kigget nærmere på det runde LG G Watch R i denne uge. Vi kan diske op med både en unboxing, og så har vi også den fulde anmeldelse klar, så I ved, om det skal ligge under juletræet om godt en måned.

LG G Watch R: Unboxing [WEB-TV]

LG G Watch R - Kluntet, men på rette vej [TEST]

De kendte antivirusmagere fra AVG har kigget lidt nærmere på en række apps. Det har givet dem oplysninger nok til at lave nogle lister, så du kan se, hvilke apps der kræver mest tankekraft og tærer mest på batteriet.

Se hvilke apps, der belaster din Android-telefon mest

Du bruger nok din smartphone til at ringe fra og nok også til at surfe på nettet og sende nogle sms'er. Måske er du også på Facebook. Men vidste du, at du kan bruge din smartphone til at høre farver med? Læs mere om det og 5 andre fantastiske ting du kan med din smartphone.

6 fantastiske ting din smartphone kan

Apple har haft problemer med iMessage, og det har de også haft i USA. Når der er problemer i USA, så ved man godt, hvad klokken er slået.

Apple bliver sagsøgt over iMessage-problem

Og så var det ikke Google, der sendte de første Android 5.0 Lollipop-opdateringer ud. Det var faktisk koreanske LG, der var de første, og de startede i Polen.

Officielt: LG først med Lollipop

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies