Overblik: Ugens mest læste artikler

Denne uge har været i Apples tegn bl.a. pga. de netop har præsenteret deres kommende iOS 7. Læs mere om det og meget andet.

Overblik: Ugens mest læste artikler

Denne uge har budt på en masse Apple-nyheder, da de i mandags (den 10. juni) holdt åbnings-keynote på årets udviklerkonference (WWDC), hvor blandt andet også iOS 7 blev officielt præsenteret.

Den første beta-version er også frigivet til udviklerne allerede nu – den endelige version er dog først klar til efteråret. Du kan i denne afstemning komme med din mening – er iOS 7 hot eller not?

Elgiganten har også den forgangne uge chokeret med et tilbud på iPad 2, som næsten minder om en foræringspris.

Og vi har testet Sony Xperia Tablet Z, som er en Android-tablet, der kan holde til lidt mere end de fleste. I testen nævner vi blandt andet, at det nok er den flotteste Android-tablet til dato og så er den også støv- og vandafvisende.

Foruden det, så har ugen også budt på en opdatering af Danske Banks Mobilbank, der nu også giver muligheden for at få overblik over boligøkonomien, som den første danske mobilbank.

Ugens mest læste artikler:

01. Elgiganten chokerer med iPad til foræringspris

02. iOS 7 er en realitet

03. iOS 7: Nyt design og nye farver – se billederne

04. iOS 7 og WWDC 2013 – her er hvad du skal vide

05. iOS 7 – se om du kan få det

06. Trådløs oplader endelig klar til Samsung Galaxy S4

07. iOS 7 er en reinkarnation af Windows Phone og Android

08. Sony Xperia Tablet Z – super lækker Android-tablet (produkttest)

09. Samsung Galaxy S4 – stor opdatering på vej

10. Sony har fremvist PlayStation 4

Den videre fortælling

Der er sket en del siden vi bragte artiklen. mobilsiden har holdt fast i temaet. 15/6/2013 gik vi videre med en artikel omkring Surface Pro – sådan er den (produkttest) – Læs den her. Seneste nyt om tematikken finder du her.