Overblik: Ugens mest læste historier

Danmarks første gennemgang af Galaxy S4 er ugens mest læste artikel. Læs nærmere om den og alt det andet i ugens overblik.

Overblik: Ugens mest læste historier

Den forgangne uge har på Mobilsiden.dk har blandt andet budt på en eksklusiv gennemgang af Samsung Galaxy S4, hvor du kan komme nærmere på den nye topmodel fra Samsung.

 – Kæmpe gennemgang af Samsung Galaxy S4 – Danmarks første

Google Play har også startet udrulningen af en redesignet Google Play Store, som vil ramme Android enheder med Android 2.2 Froyo eller nyere i de løbet af de næste par uger.

Nordea har også fået udviklet en rigtig mobilapplikation, som modsvar på den kritik deres tidligere applikation har mødt. Applikationen kommer i første omgang til iPad, iPhone og Android smartphones.

Der er også lækket pressebilleder af en kommende Nokia Lumia 928. Billederne er lækket af den normalt meget sikre Twitter-bruger @evleaks, men Nokia har endnu ikke kommenteret på billederne.

Huawei er også klar med deres første Windows Phone 8 smartphone, som vi netop har bragt testen af i denne uge. Telefonen er en rigtig god telefon til en ufattelig skarp pris.

Ugens mest læste artikler:

01. Kæmpe gennemgang af Samsung Galaxy S4 – Danmarks første
02. John G.: Facebook og annoncørerne vil eje dit liv
03. Bedre batterier på vej til smartphonen
04. Læk: Se pressebilleder af Nokia Lumia 928
05. Du har nok ikke låst din smartphone
06. Nordea er endelig klar med en rigtig mobilapplikation
07. Google Play har fået nyt design
08. Det første kig på HTC First
09. Resultat: Nej tak til Facebook Home
10. Huawei Ascend W1 – god Windows Phone til skarp pris (mobiltest)

Emnets videre forløb

Meget er sket siden vi bragte artiklen. mobilsiden gik et skridt videre. 12/4/2013 gik redaktionen videre og fulgte op med historien om TDC vil lære danskerne at bruge mobilenKlik her for den efterfølgende artikel.. Se de seneste nyheder om emnet her.