Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Overpris på 118 skal være ulovligt

Overpris på 118 skal være ulovligt

Det er ikke okay for teleselskaberne at opkræve en overpris på brug af 118.

Når et selskab som Telia tager 10 kroner ekstra i minuttet for opkald til Oplysningen 118, bør dette være ulovligt. Det skriver EPN.dk

Socialdemokratiet er parat til, at til stille et lovforslag.

 - "Nogle danskere er 100 pct. afhængige af 118-tjenesten, fordi de ikke har mulighed for at slå op i en telefonbog eller gå på internettet. Derfor bør det ikke være tilladt at overtaksere forsyningspligtige tjenester", siger forbrugerordfører Benny Engelbrecht (S) til EPN.dk

Benny Engelbrecht understreger, at Socialdemokratiet er helt klar til at rydde op i gebyrjunglen.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Caroline 15-09-2009 12:24:34

Først vil jeg sige at jeg som alle andre er modstander af overtakseret tjenester... Men det undre mig at dette blusser op, for lige siden nummeroplysningen blev opfundet, dvs..mange år før mobilen, der kostede det altså ogaå ekstra at få et nummer oplyst, og det er jo ikke kun Telia der opkræver ågerkarls priser (selv om de er nogle af dem der er bedst til det) og ang. "folk" der ikke kan slå op i en telefonbog, her går jeg ud fra at der hentydes til blinde og svagtsynede. Og hvis nu denne politikker lige havde læst på lektien FØR han udtalte sig, så ville han vide at man som blind eller svagtsynede ved hendvendelse kan foretage et hvis antal opkald til normal takst, ligesom det ikke koster ekstra at blive viderestillet til nummeret direkte...Så nu skal man ikke gøre det være end det er... men selvfølgelig ville det være bedst med normalpris...på den anden siden...hvem skal så betale de medarbejder der sidder og besvarer opkaldene på 118..der mener jeg det er mest fair at det er dem der bruger det...eller hvad???

0 0
Jesper 14-09-2009 23:35:21

Det er på tide de teleselskaber for rette lidt på deres markedsføreing, og stopper med at se ned på deres kunder. Ingen respekt ingen moral, de prøver bare at forvirre kunderne med uoverskulige Abonnementer. Men ok, sådan er det jo. Vi kan jo også bare lade vær med at have en mobil!!!

0 0
Jacob Pedersen 15-09-2009 12:09:43

Jeg tror nu jeg ville have det lidt svært ved at undvære min mobil telefon. :-D

0 0
Jacob Pedersen 14-09-2009 20:40:37

Det var da også en underlig idé at sætte overpris på et "telefon nummer". synes godt nok Telia er et underligt teleselskab.
(Føler mig nu godt tilfreds med Telenor) :-D

0 0

Om brug af cookies