Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Oversigt: iPhone SE første tests, Ny Windows 10 og OnePlus 3

Oversigt: iPhone SE første tests, Ny Windows 10 og OnePlus 3

Her får du et overblik over de vigtigste nyheder fra ugen der gik

Apples nyeste smartphone, den lille iPhone SE, er røget i de første amerikanske anmelderes hænder. Herunder kan du se hvad de udpeger som værende godt og mindre godt, i Apples nyeste kreation.

Anmeldernes dom: Apple iPhone SE er lille og genial
Udefra set, er der ikke meget nyt i Apples nyeste iPhone SE, alligevel lyder der overvejende ros fra de udenlandske tech-medier.

Ved siden af den nye iPhone og en ny iPad Pro, fulgte en ny iOS-version som har vist sig ikke ar være helt problemfri. Derfor er endnu en opdatering klar fra Apple:

iOS 9.3.1 med fejlrettelser klar til installation
Apple har frigivet en ny opdatering til iOS - Den nyeste opdatering omfatter ikke nye funktioner og features, men alene fejlrettelser.

Microsoft har denne uge afholdt deres årlige Build-konference, og der løftet sløret for mange af selskabets nyheder for 2016. Læs mere om hvad Microsoft har i bedene herunder:

Her er nyhederne i næste Windows 10 opdatering
Ved Build 2016 konferencen løftede Microsoft sløret for nyhederne i Windows 10 ’Redstone’ opdateringen.

Microsoft: Vores fokus er ikke på Windows Phone i år
Microsofts Windows Phone-styresystem har ikke været nogen stor succes, og nu erkender it-giganten, at man ikke har fokus på Windows Phone i år.

I fjernøsten brygger kinesiske OnePlus på et nyt flagskib, OnePlus 3. Herunder følger de første nyheder om mobilen, samt nyt om Android 6.0 Marshmallow opdateringen til OnePlus.

De første specifikationer på OnePlus 3 afsløret
OnePlus' kommende topmodel, OnePlus 3, er dukket op i en hastighedstest gennem appen AnTuTu, som afslører de første specifikationer.

OnePlus 2 kan nu opgraderes til Android 6.0 Marshmallow
OnePlus udgiver Android 6.0 Marshmallow til topmodellen OnePlus 2 som en betaudgave. Til en start må du dog selv stå for at installere softwaren manuelt.Ugens tests og anmeldelser

Samsung Galaxy S7 Edge: Samsungs bedste nogensinde
Der er skruet helt op for imponator-effekten i Samsungs stjernetelefon Galaxy S7 Edge.Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies