Oversigt: Se forskellen på TT-net-sammenlægning, det nyeste om iPhone 5C og 5S og MobilePay er et hit

Har du misset nogen nyheder på Mobilsiden.dk den forgangne uge? Så kan du her få et overblik over de mest læste artikler denne uge.

Oversigt: Se forskellen på TT-net-sammenlægning, det nyeste om iPhone 5C og 5S og MobilePay er et hit

Den forgangne uge har budt på en masse rygter omkring både Sony Honami, som forventes at få navnet Sony Xperia Z1 samt de forventede kommende nye iPhones – iPhone 5S og 5C.

Du kan blandt andet se en række nye billeder af de to iPhone-modeller, som vi forventer Apple inden længe vil præsenterer. Der har også været lidt video ude, samt rygter om iPhone 5S vil komme med en A7-processor.

Ugen bød også på gode nyheder til brugere af Danske Banks populære ”mobilbetalings-applikation” MobilePay, da Danske Bank offentliggjorde at applikationen ville blive gratis at bruge for den første million brugere frem til 1. januar 2016.

Det kom også frem, at LG sender en super-oplader på markedet, som tilbehør, til den kommende topmodel LG G2. Denne oplader vil kunne oplade telefonens batteri fra 0 til 80 procent på kun 30 minutter.

Denne uges mest læste artikler:

01. Telia og Telenors net-sammenlægninger: Se den store forskel her
02. iPhone-bande narrede millioner ud af danskere
03. Nye fotos: Se bunkevis af iPhone 5C og iPhone 5S skaller
04. A7-processor til iPhone 5S er 31 procent hurtigere
05. Se mere video af iPhone 5S og 5C
06. LGs nye topmodel oplader batteriet i rekordfart
07. LG klar med verdens første Quad HD-skærm
08. Nokia overhaler iPhone i Italien
09. Samsung Galaxy Note III med 4K videooptagelse
10. Danske Bank satser stort på mobilbetaling med MobilePay

Seneste nyt i fortællingen

Siden vi publicerede denne artikel er der kommet nyt i sagen. mobilsiden fandt det relevant at følge op på temaet. 29/8/2013 publicerede redaktionen sagen; Apple vil bytte gamle iPhones til nye – nok kun i USA – Læs den her. Tjek de seneste nyheder om temaet her.