Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Oversigt: Telenor i kæmpe Facebook-storm, Danskerne skal igen have nyt TV og ny supertelefon fra HTC

Oversigt: Telenor i kæmpe Facebook-storm, Danskerne skal igen have nyt TV og ny supertelefon fra HTC

Det rygtes en ny supertelefon er på vej fra HTC, som samtidig er i modvind på det danske marked. Læs mere om det og meget andet.

Den seneste uge har budt på en række spændende nyheder, og det vidner om at ferie-tiden for alvor er ved at være slut i mobilbranchen. Og den nye ”kollektion” af nye mobiltelefoner begynder så småt at finde sin vej ud på markedet. Du kan læse mere om mobilsæsonen her.

En af de telefoner, som kommer med i ”efterårs-kollektionen” forventes, at være den nye iPhone. Du kan læse de nyeste detaljer omkring den kommende iPhone her.

Denne uge kom det frem, at Nokia ved årsskiftet lukker og slukker i Finland. Den sidste Nokia fabrik, som er beliggende i Salo lukker ved årsskiftet. Dog lukker og slukker produktionen af Nokia produkter ikke, der forventes nye Windows Phone 8-modeller præsenteret til Nokia World i starten af september måned.

Du har også kunne læse om HTC er kommet i modvind, og mister lidt af markedsandelene på det danske marked. Men HTC er ikke de eneste, som møder modvind. Teleselskabet Telenor har den forgangne uge virkelig været i stormvejr, hvilket for alvor startede med en kunde klagede på Facebook.

Trods de faldende markedsandele i Danmark for HTC, så er der ikke stille på rygtebørsen for den taiwanske producent. Det forlyder en ny supertelefon er på vej fra HTC.

Ugens mest læste artikler:

01. Telenor er landet i en kæmpe Facebook-storm

02. Rygte: Ny supertelefon på vej fra HTC

03. Nu kan du lade din Galaxy S III trådløst

04. Danskerne skal igen have nyt TV

05. Nokia: Lukker og slukker i Finland

06. Website: Her er beviset på nano-SIM i ny iPhone

07. HTC i modvind på det danske marked

08. Sådan slipper du for reklamer i toplinjen på din Android mobil

09. Gadens parlament flytter til Facebook – hvad mener du om Telenor-sagen

10. Nokia præsenterer Windows Phone 8 telefon i næste måned

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies