Overvejer Microsoft et smartwatch?

De fleste producenter har efterhånden enten produceret eller sagt, at de vil lave et smartwatch, undtagen Microsoft

Overvejer Microsoft et smartwatch?

Der er to meget store virksomheder, der endnu ikke har lanceret smartwatches. Det ene er Apple, men dem er der rigeligt med rygter om. Det andet er Microsoft, hvor der næsten ikke er nogen rygter eller indikationer om, at Microsoft vil lave et smartwatch.

Men det kan være der kommer gang i rygterne om Microsoft, for patentnørderne har været i arkivet og fundet et patent fra Microsoft. Patentet er helt tilbage fra 2012, hvilket i smartphone branchen er en menneskealder, men det tager lang tid at udvikle nye produkter, så blandt andet TechCrunch gætter på, at 2014 kan være året, hvor Microsoft kan vise os et smartwatch.

microsoft smartwatch

Patentet viser, at selve skærmen kan tages op, så remmen kan vaskes efter en løbetur. Smartwatches er nemlig fokuseret meget på sport med indbyggede biometriske sensorer såsom puls og selvfølgelig apps til sport, musik, og andre funktioner fra smartphones.

Patentet viser magnetisk lås i urremmen og en dock til at oplade smarturet. Docking stationen kan være på skrivebordet og dermed vise nye e-mails, beskeder og lignende.

Vi har faktisk før skrevet om Microsoft og smartwatches, men indtil nu, har det ikke ført nogen produkter ud i livet. Den gang gik rygterne på en 1,5” skærm, LTE og selvfølgelig Windows 8.

Hvad synes du om Microsofts smartwatch tanker? Er de forældede, eller er det et produkt, du gerne så gå i produktion?

Kilde: PatentBolt

Efterfølgende om sagen

Her finder du efterfølgende nyt og link til de seneste nyheder om temaet. mobilsiden kunne ikke slippe temaet. 7/5/2014 fulgte redaktionen op med nyheden om Få smarte app-genveje i notifikationscenteret på Android [TIP] – Historien kan du læse her. Seneste nyheder om Smartphone finder du her..