Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ovi Maps med nye funktioner

Ovi Maps med nye funktioner

Den nye version af Ovi Maps byder på planlægning af rejser med offentlig transport, overblik over tankstationer, og meget mere.

Ovi Maps var verdens mest omfattende navigation til mobiltelefoner til både fodgængere og bilister. Men det var kun starten, for den nye betaversion, giver brugerne flere nye funktioner og et mere detaljeret kort. Det fortalte Anssi Vanjoki, Nokias afgående salgschef, under Nokia World i London. 

Undergrundsbaner, toge m.m. bliver nu synlige i 85 byer rundt om i verden, parkeringsmuligheder og tankstationer ligeså.

Ligesom der også vil komme advarsler med fartgrænserne og real-time trafik.

Brugerne får også mulighed for at benytte de forbedrede søgefunktioner og dele deres placeringer via SMS.

Anssi Vanjoki forklarede fra scenen, at den store fordel ved Ovi Maps, kontra Google Maps, er at Ovi Maps ikke suger på dataforbindelsen. 

Med Ovi Maps kan man hente kort og rutevejledning hjemmefra. Og får man alligevel brug for at gå online på turen, bruger Ovi Maps kun en brøkdel af den mængde data, som Google Maps gør. 

Ovi Maps er ude i 78 lande på 46 forskellige sprog.

Betaversionen kan hentes fra i dag.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Thomas 14-09-2010 13:08:27

Hvad med at de rettede op på deres GPS i Nokia E72 i stedet for. Jeg har haft den til at søge efter position i en halv time uden resultat, og så kan man jo ikke bruge det til ret meget!

Typisk buggy Nokia er desværre min erfaring.

0 0
Allan 14-09-2010 14:20:03

Ikke siden introduktionen af A-GPS (E72 har dette også) har der været problemer med lang fix-tid for GPS. Har du forbindelse til mobilnetværket mens du vil bruge GPS'en - hvis ikke, så kan det måske være problemet (f.eks. hvis du prøver at bruge GPS'en uden SIM i telefonen)?

På min N95 8GB uden A-GPS kan det godt tage i hvert fald 10 minutter hvis man tænder GPS'en langt fra, hvor man slukkede den sidst.

0 0
Thomas 14-09-2010 13:29:35

Hej Thomas

Kan du fange GPS signalet med andre programmer? Har aldrig oplevet problemer med Maps programmet, har du opdateret til seneste version?

0 0
Thomas 14-09-2010 14:18:50

Hej

Det har jeg ikke nej. Hvilke andre programmer tænker du på?

Jeg har haft opdateret til version 3.04 tror jeg det er. Men der var problemet også.

Kan du også finde GPS'en uden a-gps eller netværks-gps slået til?

0 0
Allan 14-09-2010 12:42:33

Det var sødt af Anssi at påpege vigtigheden af fartgrænseoplysningerne i Ovi Maps - han blev jo selv famøst fanget i en fartkontrol for nogle år siden og fik vist nok historiens største fartbøde dengang (I Finland beregnes fartbøder ud fra synderens indtægt året før, og Anssi havde vist omsat en del aktieoptioner i det år - lidt uheldigt...).

Det er i øvrigt ikke en ny funktion i Ovi Maps, jeg har det da på min E75 allerede. Måske han mente stærekasse-advarsler, jeg hørte ikke efter i detaljer da han snakkede om dette på Nokia World.

0 0

Om brug af cookies