Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Oxygen OS i OnePlus 2 opdateres til version 2.1

Oxygen OS i OnePlus 2 opdateres til version 2.1

En opdatering til version 2.1 af Oxygen OS i OnePlus 2 ruller netop nu ud, som bringer nye funktioner i blandt andet kameraet og forbedringer med sig.

OnePlus’ seneste sats, som blot går under navnet OnePlus 2, modtager en større opdatering i disse dage. Det er softwaren Oxygen OS, der opdateres fra version 2.0.2 til 2.1 i en såkaldt ”over the air”-opdatering.

Læs også: OnePlus 2 kan snart købes uden en invitation

Ifølge en oversigt fra OnePlus forum oplyser det kinesiske firma nedenstående som nyhederne i version 2.1 af Oxygen:

Manuel kameratilstand
I OnePlus’ egen kameraapp fremgår nu en ny kameratilstand, når du swiper ind fra venstre side. Den hedder Manuel og giver, som navnet indikerer, manuelle indstillinger. Her får du fuld kontrol over ISO-værdierne (auto eller alt fra 100 til 1600), eksponeringen (auto, fluorescerende, glødelampe, dagslys og overskyet), lukketiden (auto, 1/8000, 1/1000, 1/125, 1/15, 0,5, 4 eller 30 sekunder) samt manuel fokusering.

Understøttelse af RAW-fotografering for tredjepartsapps
Hvis du vil tage billeder i RAW-formatet med mulighed for at indsamle alle fotodetaljer og efterbehandle billederne, er det nu også muligt i tredjepartskameraapps såsom Manual Camera og Camera FV-5. Det åbner op for potentielle bedre billeder taget med OnePlus 2.

Skydeknap til ændring af farvetemperaturen
I Indstillinger » Skærm er en ny indstilling kommet til i toppen, hvor du med en simpel skydeknap eller slider kan justere på farvetemperaturen. Her kan du ændre den fra kølig til varm eller vælge en farvetemperatur midt imellem, som den står på som standard.

Understøttelse for Exchange-konti
Hvis du benytter en Microsoft Exchange-mail, er der nu fuld understøttelse for tilføjelse af en sådan med OnePlus 2. Det foregår inde i Indstillinger » Konto » Tilføj konto, hvor Exchange nu er en mulighed.

Rettelse af problemer med populære tredjepartsapps
Med OnePlus 2 har flere brugere døjet med problemer med visse tredjepartsapps såsom Snapchat og Messenger (Googles SMS-app). Disse problemer er nu rettet, fortæller OnePlus.

Til sidst er en fejl med aktivering og deaktivering af flytilstand også rettet, sådan at telefonen ikke længere går i hårdknude.

Som altid med sådanne softwareopdateringer udrulles de gradvist til flere og flere enheder for at eventuelle fejl kan opdages i god tid, inden de berører for mange.

Læs også: OnePlus 2: Nu bliver invitationerne rullet ud

Du kan dog som altid tjekke selv ved at gå ind i Indstillinger » Om telefonen » Systemopdatering. Hvis der endnu ikke er nogen opdatering klar, er der ikke andet for end at vente tålmodigt.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies